Sommer i Tyrol

Sommer i Tyrol

Del turen med dine venner:
St Anton im Arlberg
AVREISEDATO 15.07.2019
VARIGHET 11 Dager
PRIS Kr 19 900,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

Opplev ekte tyrolerstemning i den koselige alpelandsbyen St. Anton i Østerrike. 1287 meter over havet, midt i et vakkert landskap ligger byen omkranset av mektige fjell. Ta fjellheisen opp til 2800 meter – en av Østerrikes høyeste svevebane - og nyt utsikten og den rene luften. Eller ta en spasertur på en av de mange merkede turstiene. Vi skal bo 6 netter på Hotel Alte Post. Et 4* superior hotell med stor SPA og Velværeavdeling. Kakebufeet hver ettermiddag. 5 retters middag. Så dette er turen å skjemme deg bort på. Sett en fjær i hatten på en Tyroleraften - lær og jodle på ekte tyrolervis! Gled deg over østerriksk mat og drikke, og nyt befolkningens gode humør og vennlighet. Utflukter til Innsbruck, Kaunertal og Grev Bernadots blomsterøy Mainau. Med Color Line sine flotte Tysklands ferger cruise vi over Skagerrak til Kiel.  Mange opplevelser venter deg!

Dag for dag

Dag 1: Til Oslo.

Etter påstigning fortsetter vi inn til Color Line sin terminal i Oslo. Her går vi ombord i Color Line sin flotte Kielferge som har avgang kl 13.30. Ombord får vi tid til å slappe av i hyggelige omgivelser før vi møtes til middag om kvelden.

 

Dag 2: Kiel  - Fulda 500 km

Vi nyter en deilig frokost i skipets restaurant før vi legger til kai i Kiel. Etter å ha tatt plass i bussen passerer vi raskt Hamburg og Hannover. Når vi når Kassel begynner landskapet å endre seg fra flate sletter til skogkledde åser. På ettermiddagen ankommer vi barokkbyen Fulda for overnatting.

 

Dag 3: Fulda - St. Anton i Arlberg.  530 km

Vi passerer raskt Nurnberg, og ved Donauwörth kommer vi inn på «Romantische Strasse», Tysklands mest berømte veistrekning. Vi følger denne sydover forbi Augsburg og Schwangau. Vi krysser grensen til Østerrike og kjører iover Fernpass før vi kommer til St. Anton. En liten by med 2300 innb, beliggende 1287 m.o.h. Vi skal bo 5 netter på Gourmet og Welness Hotel Alte Post. Hotellet er et 4* pluss hotell. Hotellet har et 1000 kvm stort SPA avdeling med svømmebasseng, Barnebasseng, Whirlpool,  steam bad, sauna og muligheter for flere typer SPA behandlinger. Vi møtes til envelkomstdrink før middag og får litt orientering om hotellet og St Anton. Hver dag serveres det en 5 retters middag. Du kan lese mer om hotellet på www.hotel-alte-post.at Vi skal bo her i hele 6 netter -

 

Dag 4 Opphold i St. Anton

I dag nyter vi dagen i St Anton og kan nyte noen av tilbudene på hotellet. Sentrum av St Anton består av en fotgjengersone da gjennomgangs trafikken kjører igjennom en tunell utenfor byen. Her finnes koslige spisesteder og noe butikker. På ettermiddagen står det en liten kakebufeet klar til oss på hotellet.

 

Dag 5: Utflukt til Mainau  320 km

Bodensjøen som er Europas 3. største innsjø har alltid vært et populært utfluktsmål. Mest kjent er vel blomsterøya Mainau. Grev Lennart Bernadotte og hans familie har igjennom mange år gjort denne øya til det blomsterparadiset det er blitt i dag. Om sommeren planter man ut nesten 400 000 sommer planter. Vi får en omvisning i denne flotte parken. Så spiser vi lunsj før vi returnerer tilbake til St. Anton

 

 

Dag 6: Utflukt til Kaunertal  120 km

Kaunertal er en dal som strekker seg inn fra byen Prutz og helt opp til skisenteret ved isbreen Kaunertal. Helt opp i 2750 meters høyde. Vi passerer også Innsjøen Gepatsch som er demmet opp og koblet sammen med kravtverke ned mot Prutz. Skisenteret på toppen er åpnet nesten hele sommeren. Det er også muligheter for å ta heis opp til 3010 m.o.h. Er været bra har vi en fantastisk utsikt fra solterassen ved skisenteret.

 

Dag 7: Utflukt til Innsbruck 200 km

I dag besøker vi Tyrols hovedstad Innsbruck. Vi møter vår lokal guide og får med oss severdigheter som Berg Isel bakken, det berømte rundmaleriet som holder til rett ved hoppbakken. Inne i sentrum vandrer vi forbi

historiske bygninger og ender opp ved Das Goldner Dach. Lunsj på egenhånd i innsbruck. Vi har får også god tid til å se oss omkring i sentrum på egenhånd. På ettermiddagen samles vi ved bussen og returnerer til hotellet.

 

Dag 8: Opphold i St. anton

 I dag har vi nok en deilig dag i St. Anton. Det er muligheter for en tur med heisen opp i fjellene eller bar nyte

Livet i byen og fasilitetene på hotellet.

 

Dag 9: St. Anton – Hildesheim  730 km

Vi tar farvel med St. Anton, og setter kursen nordover igjen. Vi krysser grensen til Tyskland og kommer inn på Autobahn 7 som vi følger videre mot Göttingen. Sent på ettermiddagen kommer vi Hildesheim for overnatting.

 Her skal vi bo på Hotell Van Der Valk som ligger mit på det historiske torget.

 

Dag 10: Hildesheim - Kiel.  270 km

I dag tar vi farvel med Tyskland. Vi passerer raskt Hannover og Hamburg og ankommer Kiel, hvor Prinsesse Ragnhild ligger og venter på oss. Vi går om bord og finner våre lugarer. Er været pent anbefales en tur på soldekk. Her finnes en bar med enkle retter, samt en flott utsikt utover Kiel bukten.

 

Dag 11: Oslo - Hjem

Under innseilingen til Oslo nyter vi en deilig frokost. Vel i land tar vi nok engang plass i bussen og returnerer til våre hjemsteder

 

AVREISEDATO 15.07.2019
VARIGHET 11 Dager
PRIS Kr 19 900,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Sommer i Tyrol
Avreisedato 15.07.2019 Varighet 11 Dager
Pris Kr 19 900,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 2 000,-
Singel lugar kr 2 300,-
Utvendig lugar kr 1 000,- pr lugar
Prisen inkluderer

Båtreisen Oslo-Kiel i dbl innv lugar t/r

1 natt på Hotell Fulda Mitte

6 netter på Hotell Alte Post i st Anton

1 natt på Van der Valk hotell Hildesheim

10 Frokoster

2 Lunsjer

10 middager

Utflukt til Maiau

Utflukt til Kaunertal

Lokal guide i Innsbruck

Entre til rundmaleriet

Reiseleder

Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

 

Lignende turer fra Arne Johans
Straand Hotell Telemark Straand Hotell Telemark
AVREISEDATO 10.06.2020
VARIGHET2 dager
Hardanger Hardanger
AVREISEDATO 15.06.2020
VARIGHET4 dager
Lofoten og Vesterålen Lofoten og Vesterålen
AVREISEDATO 24.06.2020
VARIGHET12 Dager
Innlandsbanen og Ofotbanen Innlandsbanen og Ofotbanen
AVREISEDATO 24.06.2020
VARIGHET12 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: