Julemarked på Oset Høyfjellshotell

Julemarked på Oset Høyfjellshotell

Del turen med dine venner:
16. året med julemarked på Oset
AVREISEDATO 18.11.2024
VARIGHET 3 dager
PRIS 4 690,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

I år er det 16 året på rad arrangerer Arne Johans Bussreiser tur til Julemarkedet på Oset Høyfjellshotell. Det som begynte som et forsøk på å skape en førhjulstradisjon, har til de grader blitt en suksess.  Hver år kommer nye utstiller til. I tillegg serverer man god og tradisjosnrik julemat og siste kvelden får vi servert Osets flotte julebord. I tillegg har man god dansemusikk, peiskos og gang juletreet. Så bli med på en hyggelig førjulstur til Oset Høyfjellshotel. 

Oset er et hotell som formelig «oser» av atmosfære. Ikke bare på grunn av de trivelige salongene fulle av detaljer i interiør og innredning, men vel så mye fordi man har over 125 års erfaring med gjestfrihet. Hotellet er tilrettelagt for at du skal finne ro og fred, eller dans og moro. Ta et avslappende bad med tilhørende sauna, nyt en kopp kaffe og den vakre utsikten fra salongene - eller sov helt til du våkner av deg selv. I tillegg har man nå begynt å bygge opp en ny tradisjon, Osets julemarked. Så kom til Oset – og vær deg selv!

 

Dag for dag

Dag 1: Til Oset

Med alle vel om bord legger vi i vei mot Golsfjellet. Turen går via Noresund og opp Hallingdalen til Gol. Vi forserer lett stigningen opp til Oset Høyfjellshotell. Vi går rett inn i spisesalen, hvor det serveres julegrøt med mandel. Etter lunsj sjekker vi inn på våre rom. På ettermiddagen er det muligheter for å delta på kanefart. (dette må bestilles sammen med reisen), ta seg en skitur, spasertur eller kose seg i hotellets basseng og badstue. Vi møtes til middag kl 19.00. Etter et deilig måltid spilles det opp til dans i salongen.

Dag 2: Opphold på Oset

En hel dag til å nyte livet på Oset høyfjellshotell. Etter frokost er hotellets julemarked åpent. Her kan man finne gode og morsomme julegavetips laget av lokale kunstnere og bedrifter. Utvalget spenner fra glass, treprodukter, strikkeprodukter, pølser og mye mer. Dagens lunsjmeny er spekemat og rømmegrøt – tradisjonskost. På ettermiddagen er det kaffe i salongen og gang rundt juletreet. I kveld venter Osets store julebord på oss. En stor matopplevelse – med alt du foventer å finne på et godt julebord og kanskje litt til. Skulle det bli for mye mat – kan man lette på samvittigheten med en svingom på dansegulvet.

Dag 3: Oset – Hjemstedene

Etter en sen frokost tar vi plass i bussen. På hjemveien stopper vi ved Hadeland Glassverk. Her produseres fortsatt glass. I tillegg er det kommet mange utsalg av forskjellige produkter som porselen, lys, søtsaker og mye annet. Fra Hadeland er det kort vei til Oslo og Vestfoldbyene for avstigning.

AVREISEDATO 18.11.2024
VARIGHET 3 dager
PRIS 4 690,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Oset Høyfjellshotell
Avreisedato 18.11.2024 Varighet 3 dager
Pris 4 690,- Påstigningstabell B (se tabell)
Tillegg: Enkeltrom 700,-


Prisen inkluderer

• 2 netter på Oset Høyfjellshotell

• 2 frokoster, 2 lunsjer, 1 middag og 1 julebord

• Program som beskrevet

• Reisen med Arne Johans Bussreiser

Lignende turer fra Arne Johans
Ullared Gekås varemagasin Ullared Gekås varemagasin
AVREISEDATO 03.06.2024
VARIGHET3 dager
Vårtur til Viborg Vårtur til Viborg
AVREISEDATO 06.06.2024
VARIGHET4 dager
Frøya Frøya
AVREISEDATO 19.06.2024
VARIGHET6 dager
Stockholm og Helsingfors Stockholm og Helsingfors
AVREISEDATO 30.06.2024
VARIGHET5 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: