Julemarked i Tallinn

Julemarked i Tallinn

Del turen med dine venner:
Flott gammelby
AVREISEDATO 16.12.2018
VARIGHET 5 Dager
PRIS Kr 5 990,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Turister gjenkjenner Estland best etter den mystiske hovedstaden Tallinn, som er en av de best bevarte middelalderbyer i Europa. Hvem som helst kan bli tiltrukket av de smale gatene, med brostein og byens høye tårn. Estisk kjøkken ligner på det tyske. God og kraftig kost til en gunstig pris. Bakevarer, smørbrød, røkt fisk, svinekjøtt og laks er den vanligste maten. Til maten nytes herlig estisk øl. Overfarten fra Stockholm til Tallinn går med Tallinks flotte båter.

Dag for dag

Dag 1: Til Stockholm.

Turen går fra Vestfold via Oslo, Ørje til Stockholm og Vartahamnen hvor vi går ombord i Tallink sin ferge som tar oss med til Tallin. Innkvartering i doble innvendige lugarer. Etter avgang serveres det koldtbord i en av skipets restauranter.

 

Dag 2: Tallinn

Vi spiser en god frokost før vi legger til kai i Tallinn kl 10.00 lokal tid. På kaien møter vi vår lokal guide som tar oss med på en rundtur i Estlands hovedstad. En del av sightseeingen foregår til fots så vi anbefaler at man har gode sko på. Tidlig på ettermiddagen sjekker vi inn på Hotell Viru. Hotellet ligger i gåavstand til gamlebyen med julemarkedet og med gode shopping muligheter rett utenfor døren. Ja hotellet har faktisk egen inngang til Viru Shoppingsenter. Om kvelden skal vi spise middag på hotellet.

 

Dag 3: Utflukt til Linfabrikk i Rakkvere

I dag reiser vi ut av Tallinn og besøker en linfabrikk. Her kan man få kjøpt flotte linduker til meget hyggelige priser. Vi reiser også innom Lahemma Nasjonalpark som esterne er veldig stolt av. Natur og friluft prioriteres høyt estlenderne. I dag er også lunsjen inkludert. Den serveres på en typisk estisk kro. Vi er tilbake i Tallinn på ettermiddagen. I kveld skal vi en tur på byen og spise og oppleve estisk folklore.

 

Dag 4: Tallinn

Etter frokost er det muligheter for og utforske Tallinn nærmere. Viru er handlegaten fremfor noen i Tallinn. Her finner man markedsboder og butikker. Gamlebyen er et eldorado for kjøpelystne med det flotte julemarkedet.  Kunst, fine lærvarer, lekre vevde duker eller strikkegensere og luer.  Etter et spennende opphold i Tallinn går vi igjen ombord i båten som tar oss med tilbake til Stockholm. Etter avgang kl 18.00. møtes vi til felles middag.

 

Dag 4: Stockholm - Drammen

Vi våkner med Sverige i sikte. Fra kl 07.00. serveres frokost i spisesalen og kl 10.00. legger vi til kai i Stockholm. Vi kjører så videre mot Arboga, deretter samme ruten som vi fulgt til Stockholm. Utover ettermiddagen og kvelden er vi tilbake på våre hjemsteder.

AVREISEDATO 16.12.2018
VARIGHET 5 Dager
PRIS Kr 5 990,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Tallinn
Avreisedato 16.12.2018 Varighet 5 Dager
Pris Kr 5 990,- Påstigningstabell D (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 1 000,-
Singel lugar kr 350,-
Utvendig lugar kr 300,- pr person
Prisen inkluderer
  • Båtreisen Stockholm - Tallinn i doble innvendige lugarer t/r
  • 2 netter i dobbeltrom på Hotell Viru
  • 4 frokoster,1 lunsj, 4 middager
  • Besøk på linfabrikk
  • Lokal guide i Tallinn
  • Bussreisen med Arne Johans Bussreiser
Lignende turer fra Arne Johans
Spelet om Heilag Olav Spelet om Heilag Olav
AVREISEDATO 27.07.2019
VARIGHET6 dager
Nordkapp Nordkapp
AVREISEDATO 02.08.2019
VARIGHET18 dager
Frøya Frøya
AVREISEDATO 07.08.2019
VARIGHET6 dager
Sør Vestlandet, Flor og Fjære Sør Vestlandet, Flor og Fjære
AVREISEDATO 20.08.2019
VARIGHET5 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: