Blomsterøya Flor og Fjære

Blomsterøya Flor og Fjære

Del turen med dine venner:
med Sør-Vestlandet
AVREISEDATO 16.07.2023
VARIGHET 5 Dager
PRIS Kr 11 700,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

Ikke passer vel utrykket …”du tror det ikke før du får se det”…. bedre enn akkurat når opplevelsene på denne turen skal beskrives. Vel er Nordsjøveien og det sørvestlandske kystlandskap både malerisk og vakkert,  våre fjelloverganger mektige og høyfjellsnaturen storslått, men når du etter en herlig båttur går i land på øya Sør Hidle da……. Her åpenbarer det seg en blomsterprakt man ikke kunne tenke seg fantes ute i det norske havgapet. Skulle du ha vært her tidligere så har det de siste to årene skjedd store utvidelser og nye hager er kommet til. Vi kan love deg mange fantastiske opplevelser.
 
 

Dag for dag

Dag 1: Til Farsund
Dagens etappe går via Sørlandet til Farsund Fjordhotell for overnatting. På veien dit stopper vi og spiser lunsj i den sjarmerende sørlandsbyen Grimstad.
 
Dag 2: Farsund - Nordsjøveien - Stavanger
Ved Flekkefjord dreier vi av og følger Nordsjøveien nordvest mot Jæren.  Peder Friis, som var prest i Egersund på slutten av 1500 tallet Mente at landskapet langs  Nordsjøveien var skapt av Guds vrede. Her skifte landskapet fra nakne og utrolige heier, til bratte stigninger ved Jøssingfjorden. Lunsj serveres i Egersund. På Jæren besøker vi også utslaget til Sandenes Garn og Høyang Polaris. Overnatting på Clarion Hotell Stavanger midt i Stavanger sentrum
 
Dag 3: Besøk på blomsterøya Sør Hidle - Flor & Fjære
Vi har formiddagen fri i Stavanger. Muligheter for å besøke gamle Stavanger, domkirken, oljemuseet  eller bare nyte livet rundt vågen. På formiddagen møtes vi på bryggen og tar båten ut til øya Sør-Hidle Her blir vi tatt i mot av vertskapet og får en orientering om hvordan denne fantastiske blomsterprakten er blitt til. I de senere år er det åpnet en kinesisk hage, en engelskhage, urtehage og i fjor en norsk staude hage. Så her skjer det stadig forandringer og hvert år er det nye planter, farger og samen setninger. Vi får også servert en fantastisk lunsj - hvor alt blir laget etter gode gamle oppskrifter. På ettermiddagen blir vi hentet igjen med båten og tar turen inn til Stavanger igjen.
 
Dag 4: Stavanger - Vrådal

Etter frokost tar vi plass i bussen. Vi stopper ved Gloppestadura , som er Nord-Europas største steinrøys. På Byrkjedalstunet er det er rikholdig utvalg av lys, servietter, nisser og ander pyntegjenstander.. Vi spiser en tidlig lunsj på Sirdal Høyfjellshotell. Så går turen oger Suleskaret til Valle i Seteasdalen. Her er det muligheter for å besøke sølvsmia som produserer bunadssølv og mye annet. Vår siste ettappe går over fjellet mot Dalen, videre langs Vråvatnet til Vrådal. Her sjekker vi inn på Straand Hotell. Middag på hotellet
 
Dag 5: Vrådal - Hjemstedene.
Etter en deilig frokost går vi ned til Nisser. Her går vi ombord i veteranbåten MS Fram som tar oss med på en deilig rundtur på Nisser. Vi kjører også gjennom slusa i nordenden av Nisser og kommer da til Vråvatnet, Så spiser vi lunsj på Straand Hotell. Gode og mette begynner vi hjemturen. Bussen tar oss med forbi Bostrak, Drangedal og til Tangen for en benstrekk. Siste etappe blir gjennom Vestfold til Oslo for avstigning underveis.
 

AVREISEDATO 16.07.2023
VARIGHET 5 Dager
PRIS Kr 11 700,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Sør Vest landet, Flor og Fjære
Avreisedato 16.07.2023 Varighet 5 Dager
Pris Kr 11 700,- Påstigningstabell G (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 1800,-


Prisen inkluderer

1 natt på Maritim fjordhotell i Farsund
2 netter på Clarion hotel i Stavanger
1 natt på Straand Hotell Vrådal
4 frokoster
5 lunsjer
4 Middager
Besøk på Flor og Fjære
Båttur på Nisser med MS Fram
Bussreisen med Arne Johans Bussreiser
 

Lignende turer fra Arne Johans
Savalen Fjellhotell Savalen Fjellhotell
AVREISEDATO 28.07.2024
VARIGHET5 Dager
Syd svenske høydepunkt Syd svenske høydepunkt
AVREISEDATO 04.08.2024
VARIGHET6
Nordkapp Nordkapp
AVREISEDATO 11.08.2024
VARIGHET18 dager
Nord Ostsee Kanal Nord Ostsee Kanal
AVREISEDATO 13.08.2024
VARIGHET6
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: