Julemarked i Riga

Julemarked i Riga

Del turen med dine venner:
AVREISEDATO 08.12.2019
VARIGHET 5 Dager
PRIS Kr 6 490,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Ved Daugavas bredder ligger Latvias hovedstad Riga, kanskje den mest moderne av de tre baltiske hovedsteder. Etter løsrivelsen fra Sovjetunionen i 1991 har det skjedd store endringer i de Baltiske stater. En ny æra begynte med EU medlemskapet. Men fortsatt finner man historie og en spesiell atmosfære når man rusler rundt i Vecriga (den gamle bydel). Ut av vinduene kjenner man duften av nybakt svartbrød, kaker og kaffe. Sett deg ned på en av de mange restaurantene eller kafeene og nyt Rigas kjøkken - kraftig og godt. Doma Baznica - byens domkirke, kjent for sitt enorme orgel med 6768 orgelpiper. En konsert her er absolutt en stor opplevelse. Fra toppen av St. Peters Kirke har vi en fantastisk utsikt utover Vecriga. I Riga behøver du aldri å sove, det finnes noe å gjøre til alle døgnets timer.

 

Dag for dag

Dag 1: Til Stockholm.

Avreise fra Sande tidlig om morgenen. Turen går via Askim og Mysen til Ørje, hvor vi krysser grensen og kjører inn til Sverige. Fra Karlstad fortsetter vi mot Stockholm. Lunsj servere underveis. Vi passerer Karlskoga, Arboga og Eskilstuna før vi ankommer Stockholm og Frihamnen hvor vi går ombord i Tallinks ferge som tar oss med til Riga. Innkvartering i doble innvendige lugarer med begge sengene på gulvplan. Etter avgang serveres det koldtbord i en av skipets restauranter.

 

Dag 2: Riga.

Når vi våkner er vi i Rigabukten og under frokosten nærmer vi oss Daugava. I 1 time seiler vi oppover elven Daugava før vi ankommer Riga. Etter tollklarering møter vi vår lokal guide på terminalen. Rundturen i Riga begynner. En del av turen foregår til fots. Vi får se de store markedshallene, gamlebyen, frihetsmonumentet og utsikten fra St. Peters Kirke. Vi avslutter rundturen i Gamlebyen i Riga. Tidlig på ettermiddagen sjekker vi inn på vårt gode hotell. Reval Hotel Latvija ligger kun noen minutters gange fra gamlebyen. Det er også gode shoppingmuligheter rundt hotellet. Middag serveres på hotellet. Etter middag kan man ta en tur i Skybaren, hvor man har en flott utsikt utover Riga.

 

Dag 3: Utflukt til Rundale Palace.

Etter en deilig frokost tar vi plass i buss og kjører sydover mot Pilsrundale. Her finner vi et fantastisk barokkslott bygget til riksgreve Ernst Johann von Biron. Han hadde et nært forhold til den russiske Tsarina Anna Ivanovnas, og nøt godt av hennes gunst. Etter omvisningen serveres lunsj i slottets restaurant. På vei hjem til hotellet kjører vi utenom badebyen Jurmala. Her får vi se noen av de flotte badestrendene ved Rigabukten. Dagens middag skal vi innta ute på Lido. Detter regnes for og være en av de største trebyggningene i Europa. Her blir det middag og folklore. Er hyggelig opplevelse

 

Dag 4: Riga

Etter en deilig frokost, sjekker vi ut av hotellet og setter bagasjen i bussen. Vi har hele formiddagen til egen disposisjon. Noen vil kan besøke de store markedshallene. Et besøk på en av byens mange kafeer hører vel med. På ettermiddagen møtes vi på avtalt sted og kjører ned til Tallink sin terminal. Vi går ombord i båten som skal ta oss med over til Stockholm. Etter avgang serveres aftensbufeet i skipets restaurant.

 

Dag 5: Stockholm - Hjemstedene

Vi legger til  kai i Stockholm kl 09.30. Etter tollpassering går vi atter ombord i bussen og legger i vei mot Norge. Beregnet ankomst i Sande kl 19.30.

 

AVREISEDATO 08.12.2019
VARIGHET 5 Dager
PRIS Kr 6 490,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Riga
Avreisedato 08.12.2019 Varighet 5 Dager
Pris Kr 6 490,- Påstigningstabell C (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 900,-
Singel lugar kr 450,-

Prisen inkluderer

Båtreisen Stockholm – Riga i doble  utvendige lugarer.

2 netter på Radisson Blu i Riga

4 frokoster,1 lunsj, 4 middager

Sightseeing i Riga med lokal guide.

Besøk og omvisning i Rundale Palace

Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

Lignende turer fra Arne Johans
Ullared Gekås varemagasin Ullared Gekås varemagasin
AVREISEDATO 23.03.2020
VARIGHET3 dager
Tranedans Hornborgasjøen Tranedans Hornborgasjøen
AVREISEDATO 27.03.2020
VARIGHET3 Dager
Påsketur til den Franske Riviera Påsketur til den Franske Riviera
AVREISEDATO 01.04.2020
VARIGHET14 Dager
Franske Riviera med fly Franske Riviera med fly
AVREISEDATO 04.04.2020
VARIGHET7 Dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: