Quedlingburg

Quedlingburg

Del turen med dine venner:
Julemarked i Quedlingburg
AVREISEDATO 11.12.2022
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 9 950,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Quedlingburg er beliggende i Øst-Harzen og ble i 1994 innlemmet på UNESCO`s verdensarvliste. Byen har 1200 fredede bindingsverkshus og over 600 års bygningshistorie. Hele byen er en stor severdighet. Byens julemarked er 2 ganger kåret til det beste julemarkedet i Sachsen Anhalt. Og vår hotell på denne turen Hotel Zum Bär ligger midt på torget i gamlebyen. Hotellet holder til i et bindingsverkshus så her knirker det i gulv og stedet har godt atmosfære. Beliggenheten er kjempeflott.  Det er bare ut døra så er du på plass – klar til å nyte bratwürst, Glüwehin og brente mandler. Vi besøkte Quedlingburg i 2016 på julemarkedstur og de som var med den gangen syntes det var en veldig sjarmerende by.

Dag for dag

Dag 1: Til Oslo

Etter påstigning fortsetter vi inn til Color Line sin terminal i Oslo. Her går vi ombord i Color Lines flotte cruiseferge, som har avgang kl 14:00. Innkvartering i 3 stjerners innvendige lugarer. Ombord får vi tid til å utforske dette spennende skipet eller slappe av i hyggelige omgivelser før vi møtes til middag. På menyen står Color Line sitt store julebord. 1 drikke er inkludert.

Dag 2: Kiel – Quedlinburg 400 km

Så fort alle er på plass i bussen setter vi kursen sydover. Vi passerer Hamburg og Hannover før vi dreier mot fjellområ- det Harz. Her finner vi middelalderbyen Quedlinburg. En fantastisk by, med et veldig intimt og koselig sentrum med sjarmerende bindingsverkshus. Her holdt Otto den Store til og byen var et sete for de saksiske keiserne. I dag står byen på UNESCO`s liste over verdensarv. Vi sjekker inn på vårt hotell. Så rekker du en liten tur på julemarkedet før middag.

Dag 3 og 4: Opphold Quedlinburg

I Quedlingburg skal vi bo på Hotel Zum Bär. Det ligger midt på det gamle torget. Dette er et gammelt hotell som størrelsen og innredningen på hoteller varierer noe, men atmosfære er dertil mye større. Beliggenheten kan ikke bli bedre. Rett ut døra og du er på julemarked. Et julemarked som to ganger er blitt kåret til det beste i delstaten Sachsen Anhalt. Den første dagen kan de som ønsker være med på en vandring i Quedlingburg med lokal guide. Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag.

Dag 5: Quedlingburg – Kiel 400 km

I dag blir det tidlige avreise for å rekke båtavgangen i Kiel kl 14.00. Vel om bord sjekker vi inn på lugarene og kan slappe av litt. Så møtes vi i Grand Bufeet for Julebord.

Dag 6: Oslo – Hjemstedene

Under innseilingen til Oslo nyter vi en deilig frokost. Vel i land tar vi nok engang plass i bussen og returnerer til våre hjemsteder

AVREISEDATO 11.12.2022
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 9 950,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Julemarked i Quedlingburg
Avreisedato 11.12.2022 Varighet 6 dager
Pris Kr 9 950,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Enkeltrom 900,-
Enkeltlugar 1200,-
Utvendig lugar kr 1 100,- pr lugar
Prisen inkluderer

• Båtreisen Oslo – Kiel i dbl innv. lugar t/r

• 3 netter på Hotel Zum Bär i Quedlinburg

• 5 frokoster, 3 middager, 2 Julebord inkl 1 drikke

• Lokal Guide i Quedlingburg

• Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

Lignende turer fra Arne Johans
Gamle svisker på Straand Hotell Gamle svisker på Straand Hotell
AVREISEDATO 28.03.2024
VARIGHET5
Vårtur til Viborg Vårtur til Viborg
AVREISEDATO 06.06.2024
VARIGHET4 dager
Frøya Frøya
AVREISEDATO 19.06.2024
VARIGHET6 dager
Stockholm og Helsingfors Stockholm og Helsingfors
AVREISEDATO 30.06.2024
VARIGHET5 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: