Langtidsferie i Spania - Benalmadena

Langtidsferie i Spania - Benalmadena

Del turen med dine venner:
Spania - Benalmadena. 29 dager
AVREISEDATO 10.02.2023
VARIGHET 29 dager
PRIS Kr 22 500,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Synes du vinteren blir for lang? Vi har i 8 år reist til Costa Tropical og den sjarmerende byen Almunecar. De 5 siste årene har vi flyttet  \til Benalmadena på Costa del SOl. Vi bor på MAC hotell Puerto Marina i Benalmadena, et hotell vi var veldig godt fornøyd med. Så vi skal også i år bo på Puerto Marina. Langt bort fra den norske vinteren. Her er det snøfritt, temperaturer på 15-25 grader. Fine strandpromenader for å gå seg en tur. Hotellet har 4 stjerner.

Alle rom er på ca 25 kvm og har balkong, kjøleskap og fri WIFI. Utendørs svømmebasseng. Hotellet ligger rett ved stranden. Hotellbar. Diverse underholdning om kvelden. For noen år siden åpnet man også en ny SPA avdeling med muligheter for diverse behandlinger og et lite innendørs svømmebasseng

De 28 dagene vi bor i Benalmadena arrangeres det enkelte dager utflukter til spennende stederi Andalucia. Vi kan nevne Ronda, Gibraltar og tur langs Costa del Sol. Vi kommer også med en gruppe som kjører buss tur og retur og bor 15 dager i Benalmadena.

I 2023 flyr vi med Norwegian fra Torp til Maslaga t/r. Vi henter etter vanlig påstigningsrute mellom Skien og Oslo. 

Bli med til Spania. 

NÅ ER DET NORSKE TV KANALER PÅ HOTELLET OG

 

Dag for dag

Dag 1: Torp – Benalmadena

Det er påstigning etter vanlig påstigningsrute. Vi starter i Skien og kjører via Porsgrunn, Larvik og Sandefjord til Torp. Det er også en buss som starter i Oslo og kjører vi Drammen,Sande, Holmestrand, Horten, Tønsberg og Sem til Torp,.

Fly fra Torp kl 11.00 med Norwegian til Malaga. Her står det busser som tar oss med til hotellet i Benalmadena. En kjøre tur på ca 20 minutter.

Vi sjekker inn og møtes til middag på kvelden.

 

Dag 2-28: Opphold i Benalmadena

Hotell Puerto Marina ligger helt ned ved vannet. Her er flotte uteområder med basseng og solstoler. Det er også et shopping­ senter i forbindelse med marinaen . Det er fri WIFI på hele hotellet. Rommene er på 25 kvm. Alle har minibar mot et utvalg av gratis drikkevarer og TV. Alle rom har også en egen terrasse. Det er begrenset med sol på de fleste terassene. Hotellet er bygget i Arabisk stil og har skyggefulle terasser

I hotellets restaurant serveres frokost og om kvelden er det en stor og deilig bufeet. Det finnes også en bar som serverer små retter om dagen. Det er levende musikk i baren hver kveld og 1 gang i uken er det Flamenco show. På denne turen har vi også med egen spillemann fra Norge. Eivind Furulund fra Skien er en kjent spillemann for mange som har seilt med Kronprins Harald og Peter Wessel. Han har også spilt på Oset Høyfjellshotell. Han vil spille til dans noen kvelder under oppholdet i Spania. Benalmadena er delt i 3 en moderne bydel nede ved vannet og marinaen, en hvitkalket andalusisk del og oppe i åsen en frodig park med flotte grøntområder. Her finner vi også Spanias eld­ ste tivoli, Et stort akvarium med Delphin show. Du kan også ta taubanen opp til Mont Calamorro, 771 meter over havet. Eller et besøk i Ørnehagen med over 160 fuglearter. Det er mye å finne på i Benalmadena. Bussgruppen kommer ned en uke senere og da arrangeres det forskjellige utflukter man kan melde seg på. Vi kan nevne ut­ fluktsmål som Gibraltar, Ronda, Nerja og Malaga.

 

Dag 29: Benalmadena – Hjemstedene

I dag blir det tidlig avgang fra Hotellet. Flyavgang er kl 06.30 fra Malaga og vi lander på Torp kl 10.20. Her venter busser fra Arne Johans Bussreiser som frakter dere til hjemlige stoppesteder.

AVREISEDATO 10.02.2023
VARIGHET 29 dager
PRIS Kr 22 500,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Benalmadena-Spania
Avreisedato 10.02.2023 Varighet 29 dager
Pris Kr 22 500,- Påstigningstabell Egen (se tabell)
Tillegg: Enkelt rom 9 500,-

Superior rom Puerto Marina med pool wiew kr 2 600,- pr pers
Prisen inkluderer

- 28 ovrnattinger i dobbeltrom på hotell

- Puerto Marina i Benalmadena

- 28 frokoster og 28 middager

- Fly med Norwegian fra Torp til Malaga t/r

- Flyskatter

- 2 x 20 kilo baggasje + håndbaggasje

- Buss til og fra flyplassen i Norge

- Buss transfer fra Malaga til Benalmadena t/r

- Reiseleder med på hele turen

 

Lignende turer fra Arne Johans
Påsketur til Farsund Påsketur til Farsund
AVREISEDATO 02.04.2023
VARIGHET4 dager
Tranedans Hornborgasjøen Tranedans Hornborgasjøen
AVREISEDATO 06.04.2023
VARIGHET5 Dager
Vårtur til Viborg Vårtur til Viborg
AVREISEDATO 11.04.2023
VARIGHET4 dager
Blomstringstur til Holland Blomstringstur til Holland
AVREISEDATO 12.04.2023
VARIGHET8 Dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: