Langtidsferie i Spania - Benalmadena

Langtidsferie i Spania - Benalmadena

Del turen med dine venner:
Spania - Benalmadena. 29 dager med avreise 10 februar 2018
AVREISEDATO 09.02.2019
VARIGHET 29 dager
PRIS Ca kr 19 500,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

Synes du vinteren blir for lang? Vi har i 8 år reist til Costa Tropical og den sjarmerende byen Almunecar. I fjor byttet vi bosted til MAC hotell Puerto Marina i Benalmadena, et hotell vi var veldig godt fornøyd med. Så vi skal også i år bo på Puerto Marina. Langt bort fra den norske vinteren. Her er det snøfritt, temperaturer på 15-25 grader. Fine strandpromenader for å gå seg en tur. Hotellet har 4 stjerner.

Alle rom er på ca 25 kvm og har balkong, kjøleskap og fri WIFI. Utendørs svømmebasseng. Hotellet ligger rett ved stranden. Hotellbar. Diverse underholdning om kvelden.

De 28 dagene vi bor i Benalmadena arrangeres det enkelte dager utflukter til spennende stederi Andalucia. Vi kan nevne Ronda, Cordoba, Gibraltar og tur langs Costa del Sol. Vi kommer også med en gruppe som kjører buss tur og retur og bor 15 dager i Benalmadena.

Bli med til Spania.  Vi har avgang fra både Torp og Gardermoen.

NÅ ER DET NORSKE TV KANALER PÅ HOTELLET OG

EIVIND FURULUND SPILLER TIL DANS I ÅR OGSÅ

Dag for dag

Dag 1: Gardermoen eller Torp – Benalmadena

I år har vi Flyavgang fra både Torp og Gardermoen. Begge steder er avgangen kl 19.40. om kvelden. Påstigningstidene kommer vi tilbake til når vi ser hvor mange som kommer på. Vi flyr så til Malaga hvor vi lander kl 23.45. Her venter busser og tar oss med til Hotellene i Benalmadena. 10 kiliometer fra flyplassen

 

Dag 2-28: Opphold i Benalmadena

Hotell Puerto Marina ligger helt ned ved vannet. Her er flotte uteområder med basseng og solstoler. Det er også et shopping­ senter i forbindelse med marinaen . Det er fri WIFI på hele hotellet. Rommene er på 25 kvm. Alle har minibar mot et utvalg av gratis drikkevarer og TV. Alle rom har også en egen terrasse. Det er begrenset med sol på de fleste terassene. Hotellet er bygget i Arabisk stil og har skyggefulle terasser

I hotellets restaurant serveres frokost og om kvelden er det en stor og deilig bufeet. Det finnes også en bar som serverer små retter om dagen. Det er levende musikk i baren hver kveld og 1 gang i uken er det Flamenco show. På denne turen har vi også med egen spillemann fra Norge. Eivind Furulund fra Skien er en kjent spillemann for mange som har seilt med Kronprins Harald og Peter Wessel. Han har også spilt på Oset Høyfjellshotell. Han vil spille til dans noen kvelder under oppholdet i Spania. Benalmadena er delt i 3 en moderne bydel nede ved vannet og marinaen, en hvitkalket andalusisk del og oppe i åsen en frodig park med flotte grøntområder. Her finner vi også Spanias eld­ ste tivoli, Et stort akvarium med Delphin show. Du kan også ta taubanen opp til Mont Calamorro, 771 meter over havet. Eller et besøk i Ørnehagen med over 160 fuglearter. Det er mye å finne på i Benalmadena. Bussgruppen kommer ned en uke senere og da arrangeres det forskjellige utflukter man kan melde seg på. Vi kan nevne ut­ fluktsmål som Gibraltar, Ronda Cordoba, Nerja og Malaga.

 

Dag 29: Benalmadena – Hjemstedene

Så er tiden kommet til å ta farvel med Benalmadena. Bussen henter oss på hotellet kl 12.00 og bringer oss til flyplassen i Malaga.

Kl 15.15.  letter flyet til Torp og lander på Torp kl 19.05. Flyet til Gardermoen letter kl 18.00. og lander kl 22.10 Her står det buss og tar oss med til våre hjemsteder.

Flytider og priser er ikke helt klart enda derfor kommer v i tilbake med eksakt pris og flyavganger

AVREISEDATO 09.02.2019
VARIGHET 29 dager
PRIS Ca kr 19 500,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Benalmadena-Spania
Avreisedato 09.02.2019 Varighet 29 dager
Pris Ca kr 19 500,- Påstigningstabell Egen (se tabell)
Tillegg: Enkelt rom 7 900,- Puerto Marina

Superior rom Puerto Marina kr 2 400,- pr pers
Prisen inkluderer

- 28 ovrnattinger i dobbeltrom på hotell

- Puerto Marina i Benalmadena eller Palma Sol

- 28 frokoster og 28 middager

- Fly med Norwegian fra Gardermoen/Torp til Malaga t/r

- Flyskatter

- 2 x 20 kilo baggasje + håndbaggasje

- Buss til og fra flyplassen i Norge

- Buss transfer fra Malaga til Benalmadena t/r

- Reiseleder med på hele turen

 

Lignende turer fra Arne Johans
Spelet om Heilag Olav Spelet om Heilag Olav
AVREISEDATO 27.07.2019
VARIGHET6 dager
Nordkapp Nordkapp
AVREISEDATO 02.08.2019
VARIGHET18 dager
Frøya Frøya
AVREISEDATO 07.08.2019
VARIGHET6 dager
Sør Vestlandet, Flor og Fjære Sør Vestlandet, Flor og Fjære
AVREISEDATO 20.08.2019
VARIGHET5 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: