Musikkparade på Hotel Pachmair

Musikkparade på Hotel Pachmair

Del turen med dine venner:
Mayerhofen, Innsbruck og Hintertux
AVREISEDATO 11.10.2022
VARIGHET 12 Dager
PRIS 22 900,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

Bli med på en deilig og avslappende tur til Tyrol. Vi skal bo på Hotel Pachmair i hele 7 dager. Hotellet er kjent for sin gjestfrihet og sitt gode musikalske underholdningsprogram på kveldene. Her kommer flere av de beste folkemusikerne i Østerrike for å spille og synge. Hotellets motto er ”Urlaub macht spass” og de setter gjestene i høysete. Her er rikelig med salonger, uteservering, bade og relaxe avdeling. Man kan låne sykler eller leie bil. Hver dag er det ettermiddagskaffe og kake i Dorfplatz-kafe. Til middag er drikke inkludert og du kan starte dagen med champagne frokost. Vi arrangerer flere spennende utflukter under oppholdet i Zillertal. Vi besøker Innsbruck og rundmaleriet, orgelkonsert i Kufstein, tur med Gletcherbanhen og tur med damptog. Dette er i Tyrol på sitt beste. Om kvelden er det topp underholdning i hotellets bar.

Dag for dag

Dag 1: Til Oslo

Etter påstigning fortsetter vi inn til Color Line sin terminal i Oslo. Her går vi ombord i Color Lines flotte cruiseferge, som har avgang kl 14:00. Innkvartering i 3 stjerners innvendige lugarer. Ombord får vi tid til å utforske dette spennende skipet eller slappe av i hyggelige omgivelser før vi møtes til middag om kvelden.

 

Dag 2: Kiel – Würtzburg

Etter ankomst Kiel tar vi plass i bussen og legger i vei sydover gjennom Tyskland. Vi passerer Hamburg og Hannover. Når vi kommer så langt syd som Kassel begynner landskapet og endre seg. Det blir flere bakker og skogkledde åser. Vi ankommer Würtzburg på ettermiddagen for overnatting.

 

Dag 3; Würtzburg – Uderns Zillertal

I dag er målet Østerrike og Uderns. Vi passerer Bayerns hovedstad München og fortsetter videre på naturskjønne veier forbi Walchensee og vi har panorama utsikt mot alpene I dag har vi bestilt en felle lunsj på en hyggelig restaurant. Vi krysser grensen til Østerrike ikke langt fra vintersportstedet Seefeld og passerer Innsbruck før vi kommer til Hotell Pachmair som skal være vårt hjem de neste 7 nettene. Før middag møtes vi til et informasjonsmøte, her vi får se en video om Zillertal og hotellet forteller en del om sine fasiliteter og programmet for uken. Hotellet ligger i den lille byen Uderns og er flere ganger stemt inn på en liste over de best likte feriehotellene i verden. Testen er gjennomført av tyske Holidaycheck. Hotellet har 76 rom. Vi finner et eget relax og badesenter. Her er et lite utendørs basseng (oppvarmet) og forskjellige typer sauna. På hotellet er det stor frokostbufeet med champagne, aftensbufeet med valgfri forett og dessertbufeet. Til middagen er det inkludert drikke (øl, vin og mineralvann).  Hver ettermiddag er det inkludert kaffe og et kakestykke fra kakebufeen i Dorfplatzl-Cafe. 5 kvelder er det levende musikk i hotellets salong. Artistene er kjente folke og populærmusikere i Østerrike og Tyrol.

 

Dag 4 Opphold i Zillertal.

Etter frokost kan de som ønsker være med på en vandring med guide til Schleier fossen. Vi er tilbake på hotellet til lunsj (ikke inkl). På ettermiddagen skal vi være med på en traktorrundfart i Zillertal.

Om kvelden er det underholdning med Brauchtumsgruppe D‘Alpler, som spiller god klassiske ”heimat-melodier.

 

Dag 5: Utflukt til Innsbruck.

I dag skal vi besøke Innsbruck hovedstaden i Tyrol. Vi får med oss det kjente rundmaleriet som omhandler slaget ved Bergisel som forhåpentligvis åpner i nye lokaler i 2010 etter å ha vært under restaurering i 2 år. De nye lokalene ligger rett ved hoppbakkene. Vi skal også besøke Basilikaen og byens gamle bydel med torget og huset med Det gylne tak. I kveld er det der Zillertaler & die Gegerin som står for underholdningen

 

Dag 6: Tur til Mayerhofen.

I dag kan man være med til Alpebyen Mayerhofen. Vi rusler ned til Jernbanestasjonen. Her går vi om bord i damptoget som tar oss med opp til  Mayerhofen. Her bruker vi tiden som vi vil til litt shopping eller noen vil kanskje ta en tur med taubanen opp på en at toppene rundt Mayerhofen. Vi samles på jernbanestasjonen til avtalt tid og tar toget tilbake til hotellet. I kveld er det søndag så da er det ikke musikk på hotellet

 

Dag 7: Utflukt til Kufstein og Georlpass.

I Kufstein finner vi verdens største friluftsorgel. Hver dag kl 12.00. holder man en liten konsert. Vi reiser fra hotellet slik at vi er fremme i god tid før konserten.  Et orgelkonserten fortsetter vi utflukten forbi Kitzbühl til Mittersill. I bakkene ned mot Mittersill stopper vi på en hyggelig restaurant med flott utsikt mot alpene. Her får vi servert dagens lunsj. Hjemturen går over Gerlospasset til Zillertal. Vi beregner og være hjemme til kakene serveres på hotellet. I kveld spiller Rita og Andreas på hotellet.

 

Dag 8: Utflukt til Hintertux

Dagens utflukt går til Hintertux. Her har vi utsikt mot isbreen øverst i Tuxer dalen. Vi skal også ta en tur med Gletcherbanen opp til Tuxerfernerhaus som ligger hele 2 660 m.o.h. På kvelden underholder Marc Pircher en berømt Østerriks folkemusiker

 

Dag 9: Opphold i Uderns

I dag skal vi nyte dagen på Hotel Pachmair. Kl 11.30 skal en av de mest kjente trekkspillere opptre på hotellet. Marc Pircher er et kjent fjes på tyske og østerrikske tv-stasjoner. Han har deltatt og gått seirende ut av Østerrikes Grand Prix for folkemusikk flere ganger. I kveld er det Italiensk bufeet på menyen. Dagens underholdning forgår i den nye festhallen i Uderns. Her sier programmet at det skal være Festkonsert.

 

Dag 10. Uderns – Einbeck

I dag tar vi farvel med Østerrike. Vi krysser grensen til Tyskland ved Kufstein og fortsetter forbi München og Würtzburg til den historiske byen Einbeck for overnatting.

 

Dag 11: Einbeck – Kiel

Vi spiser en tidlig frokost før vi tar fatt på siste etappen til Kiel, hvor Color Line sin ferge har avgang kl 14.00. Vi møtes til felles middag på kvelden.

 

Dag 12: Oslo – Hjemstedene.

Under innseilingen til Oslo nyter vi en deilig frokost. Vel i land tar vi nok en gang plass i bussen og returnerer til våre hjemsteder.

 

AVREISEDATO 11.10.2022
VARIGHET 12 Dager
PRIS 22 900,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Hotell Pachmair Zillertal
Avreisedato 11.10.2022 Varighet 12 Dager
Pris 22 900,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Singel Rom Kr 2 500,-
Singel lugar kr 1 600,-
Utvendig lugar kr 1 100,- pr lugar
Prisen inkluderer

Prisen inkluderer:

Båtreisen Oslo – Kiel i dbl innv lugar t/r

1 natt på hotell i Würtzburg

7 netter på Hotel Pachmair i Uderns

1 natt på Hotel i Einbeck

11 frokoster

3 lunsjer

11 middager

6 X kaffe og kaker

Drikke til middagen på Hotel Pachmair (øl,vin mineralvann)

Lokal guide i Innsbruck

Entre til Rundmaleriet

Tur med Damptog på Zillertal banen.

Tur med Gletcheerbahn til Tuxenfernerhaus

Reiseleder

Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

Lignende turer fra Arne Johans
Julemarked i Quedlingburg Julemarked i Quedlingburg
AVREISEDATO 11.12.2022
VARIGHET6 dager
Juletur til Straand Hotell Juletur til Straand Hotell
AVREISEDATO 23.12.2022
VARIGHET5 Dager
Nyttårstur Røros Nyttårstur Røros
AVREISEDATO 29.12.2022
VARIGHET4 dager
Nyttårstur til Straand Hotell Nyttårstur til Straand Hotell
AVREISEDATO 29.12.2022
VARIGHET4 Dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: