Julemarked i Hildesheim

Julemarked i Hildesheim

Del turen med dine venner:
Med utflukt til Einbeck
AVREISEDATO 03.12.2017
VARIGHET 6
PRIS Kr 7 600,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Rett syd for Hannover finner vi byen Hildesheim. Her arrangeres et koslige julemarked midt i byens historiske sentrum. Etter krigen er alt restaurert og bygget opp igjen slik det var før. Vi skal bo på det meget gode hotell Van der Valk Hotel Hildesheim, som ligger ved Altmarkt. Til Tyskland benytter vi oss av Color Line sine flotte båter.. Om bord serveres det deilig julebord. Bli med på en hyggelig julemarkedstur med til Hildesheim

 

Dag for dag

Dag 1 Til Oslo

Etter påstigning fortsetter vi inn til Color Line sin terminal i Oslo. Om bord får vi tid til å slappe av i hyggelige omgivelser før vi møtes til felles julebord i Grand Bufeet. Senere på kvelden anbefaler vi et besøk i Show Longe for å se på det fantastiske showet som vises to ganger hver kveld.

 

Dag 2: Kiel – Hildesheim

Vi tar plass i bussen og reiser sydover forbi hansabyen Hamburg og videre mot Hannover og middelalderbyen Hildesheim. Byen har sitt utspring fra et bispesete helt tilbake til år 815. Den middelalderlige delen var vel bevart helt til den ble bombet av de allierte styrkene i mars 1945. På 1980 tallet ble det historiske sentrum byget opp igjen slik det var. Vårt hotell har utgang rett ut på det historiske torget, som er omkranset med praktfulle bindingsverkshus. Selve hotellet, Van der Valk Hotel Hildesheim har 4 stjerne og holder en meget god standard. Hotellet har også svømmebasseng. På kvelden møtes vi til en felles middag i hotellets restaurant.

 

Dag 3: Utflukt til Einbeck

I middelalderen hadde Einbeck over 600 bryggerier og fremdeles den dag i dag står bryggerinæringen sterkt.

Det var her man oppfant det tyske sterk øllet – Bockbier. I dag har Einbeck et historisk sentrum med over 100 bindingsverkshus fra midten av 1500 tallet. Vi skal besøke brygerihuset og få en liten orientering om øl bryggens kunst. Denne dagen åpner også julemarkedet i Einbeck. Etter en flott dag returnerer vi de 80 km tilbake til Hildesheim.

 

Dag 4: Opphold i Hildesheim

Hildesheim har ikke det største julemarkedet i Tyskland, men alt finner sted rett utenfor vårt hotell. Her finnes omtrent 100 tradisjonelle salgsboder med forskjellig julegavetips som smykker, blomster, julegodter. Man finner selvfølgelig et godt utvalg med pølser, øl eller kanskje et glass glüwhein. I ene enden av torget finner vi også byens gågater, men et rikholdig utvalg av butikker. I adventstiden arrangeres det også flere konserter på kveldstid hvis noe skulle ønske å delta på dette. Frokost og middag blir servert på hotellet.

 

Dag 5: Hildesheim – Kiel

Etter frokost tar vi plass i bussen og setter nesen nordover mot Kiel igjen. I Kiel venter nok en gang Color Lines ferge på oss. Båtavgang er kl 14.00. og vi bruker ettermiddagen om bord før det igjen serveres julebord i Grand Bufee

Dag 6: Oslo -  Hjemstedene

Under innseilingen til Oslo nyter vi en deilig frokost. Etter tollklarering tar vi plass i bussen og returnerer til Sande og Vestfoldbyene.

AVREISEDATO 03.12.2017
VARIGHET 6
PRIS Kr 7 600,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Hildesheim
Avreisedato 03.12.2017 Varighet 6
Pris Kr 7 600,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 800,-
Singel lugar kr 1 000,-
Utvendig lugar kr 920,- pr lugar
Prisen inkluderer

· Båtreisen Oslo - Kiel i dobel 3* innvendig lugar t/r

· 3 netter på Hotel Van der Valk i Hildesheim

· 5 frokoster,1 lunsj 5 middager

  Besøk på Einbeck Brauerei

· Tyske veiavgifter

· Reisen i Setra Turistbuss

Lignende turer fra Arne Johans
Julemarked i Osnabruck Julemarked i Osnabruck
AVREISEDATO 24.11.2019
VARIGHET6 dager
Julemarked i Braunschweig Julemarked i Braunschweig
AVREISEDATO 01.12.2019
VARIGHET6 dager
Riga Riga
AVREISEDATO 08.12.2019
VARIGHET5 Dager
Julemarked i Rostock Julemarked i Rostock
AVREISEDATO 15.12.2019
VARIGHET5 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: