Hamburg

Hamburg

Del turen med dine venner:
Julemarked i Tysklands nest største by
AVREISEDATO 02.12.2018
VARIGHET 6 dager
PRIS 7.950,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

Hamburg er Tysklands nest største by og et økonomisk kraftsenter. Byens innbyggere beskyldes for å være utilnærmelige og kjølige. Men kommer du til Hamburg en varm sommerdag vil du se at dette er bare oppspinn. Byen er frodig og grønn. Atmosfæren rundt innsjøen Binnenalster er avslappet og naturskjønn. I handlegaten Mönckebergstrasse og i Europa Passasjen er shoppingaktiviteten stor. I havnene, som har lagt grunnlag for byens rikdom i århundre, er aktiviteten stor. I de gamle havnekvarterene Speicherstadt er man i gang med å bygge opp en helt ny bydel, Hafencity, med kotorer, leiligheter, restauranter og kulturopplevelser. Bydelen St. Puli har i alle år vært et forlystelses sted i Hamburg, for oss nordmenn er vel Reeperbahn best kjent. En by med nesten 2 millioner innbyggere har et rikholdig kulturtilbud. Siden de fleste nordmenn kun kjører under Elben og forbi Hamburg - kan vi garantere deg mange hyggelig opplevelser på denne turen.

 

Dag for dag

Dag 1: Sande - Oslo

Etter påstigning reiser vi til Oslo hvor vi får utdelt våre boardingkort og kan gå om bord i Color Line sin flotte Kielbåt. Innkvartering i 3*** innvendige lugarer. Båtavgang fra Oslo er kl 14.00. Om bord er det mange ting  man kan utforske i løpet av ettermiddagen. Fra observation lounge i 14 etasje har man en flott utsikt  når vi seiler ut Oslofjorden.  klokken 17.30 møtes vi i restauranten Grand Bufeet. Her står Color Line sitt flotte julebord og venter på oss. Her er alt fra sylt, pinnekjøtt, lutefisk og ribbe – alt du kan tenke de av godsaker til jul.  Etter middag anbefaler vi en tur opp i Showlounge. Her er det to ganger pr kveld et flott danse og musikk show.

 

Dag 2: Kiel - Hamburg

Under innseilingen til Kiel nyter vi en deilig frokost i skipets restaurant. Ankomst Kiel er kl 10.00, vi går i land og tar plass i bussen. Hamburg ligger bare en times kjøring fra Kiel. En by veldig mange nordmenn har kjørt forbi på Autobahn. Vi møter vår lokalguide på ZOB. Hun tar oss med på en 3 timers rundtur i sentrum av Hamburg. Underveis får vi se innsjøene Binnenalster og Aussenalster, det kjente hotellet de fire årstider. Vi ser også nærmere på de nye områdene nede i Hafencity. Vi avslutter med en felleslunsj. Vi sjekker inn på vårt hotell – Hyperium Hotell som har 4* og ligger cirka 10 minutters gange fra Rådhusplassen

 

Dag 3: Opphold i Hamburg

Hamburg har en av de største havnene i Europa. Vi blir med en sightseeing båt og får se nærmere på de store kaianleggene. Etter båtturen skal vi besøke Miniatur Wonderland. Dette er et kjempe anlegg med modelljernbane. Her er nesten 2 mål med landskaper, jernbaner med mange detaljer. Også Norge har fått sin egen avdeling. Her finner vi fjell og fjorder, norske tog, trailere med Sties logo og mange andre kjente detaljer fra Norge.

 

Dag 4: Opphold i Hamburg

 I dag har vi hele dagen til fri disposisjon i Hamburg. Det er yrende liv i førjulstiden og byens mange julemarkeder begynner å våkne til liv. Byen har et 20 talls julemarkeder. Mest kjent er det historiske julemarkdet foran byens flott rådhus. Hamburg er også en kulturby. Så ønsker man å oppleve en konsert eller lignende ligger alt til rette for det.

 

Dag 5: Hamburg - Kiel

Etter frokost setter vi kursen mot Kiel igjen. Denne gangen følger vi motorveien A7 rett til Kiel. Vi stopper på det store City Markt i Kiel. Her er det mange gode tilbud og et godt utvalg. Nede ved havnen finner vi igjen Color Line sin ferge som tar oss med hjem til moderlandet. Båtavgang kl 14.00. Felles julebord om kvelden

 

Dag 6: Oslo - Hjemstedene

Vi seiler inn Oslofjorden og ankommer Oslo kl 10.00. Etter tollklarering tar vi plass i bussen og returnerer til våre hjemsteder.

AVREISEDATO 02.12.2018
VARIGHET 6 dager
PRIS 7.950,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Hamburg
Avreisedato 02.12.2018 Varighet 6 dager
Pris 7.950,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Enkeltrom 1 200,-
Enkeltlugar 1 200,-
Utvendig lugar 960,- pr lugar
Prisen inkluderer

Båtreisen Oslo – Kiel i dobbel innv lugar t/r

3 netter på Hyperium Hotell i Hamburg

5 frokoster, 1 lunsj, 3 middager

2 julebord på båten inkl 1 drikke

Bysightseeing i Hamburg med lokal guide

Båttur i havna

Entre til Miniatur Wonderland

Tyske veiavgifter

Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

Lignende turer fra Arne Johans
Sommertur til Oset Hotell Sommertur til Oset Hotell
AVREISEDATO 19.06.2019
VARIGHET5 Dager
Helgeland Helgeland
AVREISEDATO 27.06.2019
VARIGHET9 dager
Sør Vest landet, Flor og Fjære Sør Vest landet, Flor og Fjære
AVREISEDATO 10.07.2019
VARIGHET5 Dager
Legoland og Løveparken Legoland og Løveparken
AVREISEDATO 15.07.2019
VARIGHET4 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: