Freimarkt Bremen

Freimarkt Bremen

Del turen med dine venner:
Tysklands eldste folkefest
AVREISEDATO 24.10.2019
VARIGHET 5 dager
PRIS Kr 7 490,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Oktoberfesten eller Freimarkt som tyskerne kaller den arrangeres i år for 984 gang og er en av de aller eldste tyske folkefester. Festen finner ikke sted på bare et messeområdet, men hele Bremen by er med på festlighetene. Her er dans og musikk på de fleste restauranter og ”Bierstuben” Høydepunktet på festivalen er opptoget som finner sted den andre lørdagen i festivalperioden.  Bremen har jo også en rik historie. Byen blomstret opp etter den sluttet seg til Hanseatene i 1358.  I byens historiske sentrum rundt Marktplatz finner vi det vakre rådhuset men en fantastisk renessansefasade og den herlige romanske katedralen og statuen av Roland som er symbolet på Bremens selvstendighet. På turen til og fra Tyskland seiler vi med Color Line sine flotte skip.  Bli med oss på  tysk folkefest!

Dag for dag

Dag 1: Til Oslo.

Etter påstigning fortsetter vi inn til Color Line sin terminal i Oslo. Her går vi ombord i Color Lines flotte Kiel båt som har avgang kl 14:00. Innkvartering i 3 stjerners innvendige lugarer. Ombord får vi tid til og utforske dette spennende skipet eller slappe av i hyggelige omgivelser før vi møtes til middag om kvelden.

 

Dag 2: Kiel - Bremen

Mens vi spiser frokost kan vi nyte innseilingen til Kiel. Vi legger til kai kl 10.00. Og tar plass i bussen. Vi passerer Hamburg og kommer til Bremen rundt lunsjtider. På ettermiddagen sjekker vi inn på Swissotel i Bremen. Hotellet ligger midt imellom sentrum og messeområdet. Om kvelden spiser vi felles middag på en restaurant i den gamle bydelen Schnoor

 

Dag 3: Opphold i Bremen

I dag skal vi bruke hele dagen i Bremen og på oktoberfesten. Formiddagen brukes i sentrum til shopping og oppleve atmosfæren i sentrum. Dette er den anred lørdagen for årets Freimarkt, som er den 983 i rekken. Så denne lørdagen arrangeres det et stort opptog i sentrum hvor mange lag, bedrifter og foreninger hviser frem hva de driver med. Så her er det musikk, kjøretøyer og mange artige innslag. Fra hotellet er det cirka 5 minutter å gå bort til messeområdet hvor det er et stort bayerisk øltelt. Her er det plass til 6000 mennesker. Det spilles tysk ompa og party musikk – så det er garantert god stemning. Vi vil anbefale at man går bort tidlig på ettermiddagen for å få plass. Ellers er det mange restauranter og mye som skjer også i sentrum av Bremen.

 

Dag 4: Bremen - Kiel.

Etter frokost tar bussen oss langs raske motorveier til Kiel, hvor vi nok engang går ombord i Color Line. Innkvartering i 3 stjerners innvendige lugarer. Fra soldekk kan man nyte utseilingen fra Kiel. Om kvelden er det koldtbord i restauranten Grand Bufeet.

 

Dag 5: Oslo - Hjemstedene

Under innseilingen til Oslo nyter vi en deilig frokost. Vel i land tar vi nok engang plass i bussen og returnerer til Drammen og våre hjemsteder.

 

AVREISEDATO 24.10.2019
VARIGHET 5 dager
PRIS Kr 7 490,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Freimarkt Bremen
Avreisedato 24.10.2019 Varighet 5 dager
Pris Kr 7 490,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 1 300,-
Singel lugar kr 1 500,-
Utvendig lugar kr 1 000 pr lugar
Prisen inkluderer

Båtreisen Oslo - Kiel i dobbel innvendig 3 *** lugar t/r

 2 netter på Swissotel  i Bremen

4 frokoster,

2 koldtbord  på båten,

1 middag på i Bremen

Tyske veiavgifter

 Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

 

Lignende turer fra Arne Johans
Gotland Gotland
AVREISEDATO 09.08.2020
VARIGHET7
Helgeland Helgeland
AVREISEDATO 09.08.2020
VARIGHET10 dager
Sør Vestlandet, Flor og Fjære Sør Vestlandet, Flor og Fjære
AVREISEDATO 19.08.2020
VARIGHET5 dager
Praha Dresden Berlin Praha Dresden Berlin
AVREISEDATO 23.08.2020
VARIGHET9 Dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: