Jubileumstur til Oset Hotell - 140 år

Jubileumstur til Oset Hotell - 140 år

Del turen med dine venner:
Og tur med Flåmsbanen
AVREISEDATO 07.06.2021
VARIGHET 5 Dager
PRIS KLr 7 950,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Siden i 1952 har Osets slagord vært ”Kom til Oset og vær Dem selv” På 80-tallet ble det mer naturlig å skrive ”Kom til Oset og vær deg selv”. Veldig ofte påpeker gjestene; ”det er noe med dette hotellet, man får den gode følelsen av å ha kommet hjem…” Hotellet kan vise til solid drift igjennom mange år. I år feirer man 140 år som hotell. I dag er det 5 generasjon som driver Oset Høyfjellshotell. Gudrun Hesla med familie tar imot sine gjester åpne armer og byr på en lun og varm atmosfære og ikke minst god og velsmakende mat.  Golsfjellet er et levende stølsområde med et vidt nett av veier og stier, som er godt egnet for både sykling og vandring. Ta med deg fiskestanga og fang kveldens middag i elver og vann. Biter ikke fisken, kan vi friste med forfriskende bading - 1000 meter over havet! Uansett ønsker om aktivt eller avslappet friluftsliv, gir Golsfjellet deg mulighetene. På veien till Golsfjellet skal vi besøke Bjørneparken i Flå. Her finner vi naturligvis Bjørn, Elg og Gaupe. I tillegg har man en stor utstilling med krokodiller og slanger. En dag reiser vi vestover og skal på tur med Flåmsbanen. Ingeniørkunst av ypperste merke i flott norsk natur. Hotellet vil også ha litt ekstra med aktiviteter i løpet a uken. Vi kommer tilbake med mer informasjon når de er klar med programmet for jubileumsuken

Dag for dag

Dag 1: Til Oset.

Etter påstigning går turen over Sollihøgda og til Vik for en liten strekk på bena. Vi passerer Hønefoss og Gulsvik før vi kommer til Flå og Bjørneparken. Vi får servert lunsj i kafeterian, sammen med en liten orientering om parken. Etterpå har vi god tid til å se oss omkring i resten av parken.  Fulle av inntrykk reiser vi videre opp Hallingdal til Gol og Golsfjellet, hvor vi sjekker inn på Oset Høyfjellshotell. Her får vi tildelt våre rom og bruker ettermiddagen til å bli kjent på hotellet. Vi møtes til middag om kvelden.

 

Dag 2: Opphold på Oset.

I dag har vi hele dagen på Oset. Frokost lunsj og middag serveres på hotellet. Etter frokost arrangeres det en tur bort til den lille stavkirken som ligger rett ved hotellet. Eller bruker man dagen som man vil. Det er flotte turstier eller om noen kanskje vil ta seg en dukkert i svømmebassenget. Oset vil også ha et litt forskjellige aktiviteter i forbindelse med jubileet. Akkurat program er ikke helt klart men det kommer vi tilbake med.

 

Dag 3: Utflukt med Flåmsbanen

Etter frokost går turen over Hemsedalsfjellet og gjennom Lærdalstunellen til Flåm. Flåmsbanen er en av verdens mest spektakulære togreiser og en av de største attraksjoner i Norge. Toget kjører fra enden av Aurlandsfjorden, en side arm av Sognefjorden, og opp til høyfjellet med Myrdal stasjon. Reisen viser Vestlandets vakre natur fra sin beste side. I løpet av en liten time tar toget deg med fra havsnivå ved Sognefjorden opp til Myrdal 867 meter over havet. Myrdal er en stasjon på Bergensbanen. Etter et lite opphold returnerer vi til Flåm. Toget stopper et par ganger på turen for fotostopp. Vel ned i Flåm spiser vi lunsj og har litt tid på egenhånd før vi returnerer til vårt hotell på Golsfjellet

 

Dag 4: Stølsbesøk

I dag reiser vi innover Golsfjellet hvor vi skal se nærmere på stølslivet. Vi besøker Ulsåk stølen. Her blir vi fortalt om stølslivet og får smake på noen av produktene de lager. Vi er tilbake på hotellet til lunsj. Ettermiddagen er fri og i dag er det vår siste middag på Oset.

 

Dag 5: Oset – Hjemstedene

Etter frokost tar vi farvel med Gudrun og alle de andre på Oset Høyfjellshotell. Vi kjører ned til Leira og følger E-16 sydover mot Jevnaker. Her besøker vi Hadeland Glassverk. Om sommeren er det mye artig og se på samt at man kan få kjøpt seg noe å spise. Siste etappe går via Klekken og Sandvika til våre hjemsteder.

AVREISEDATO 07.06.2021
VARIGHET 5 Dager
PRIS KLr 7 950,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Sommertur til Oset Hotell
Avreisedato 07.06.2021 Varighet 5 Dager
Pris KLr 7 950,- Påstigningstabell B (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 1 200,-


Prisen inkluderer
  • 4 netter i dobbeltrom på Oset Høyfjellshotell.
  • 4 frokoster og 4 middager på hotellet.
  • 4 lunsjer
  • Besøk i Bjørneparken i Flå
  • Tur med Flåmsbanen Flåm-Myrdal t/r
  • Stølsbesøk med kaffe og vaffel
  • Besøk i Golsfjellet kirke
  • Besøk på Hadeland Glassverk
  • Bussreisen med Arne Johans Bussreiser.
Lignende turer fra Arne Johans
Nord Ostsee Kanal Nord Ostsee Kanal
AVREISEDATO 19.05.2021
VARIGHET6
Leikanger Fjordhotell Leikanger Fjordhotell
AVREISEDATO 26.05.2021
VARIGHET5 dager
Vakre Hardanger Vakre Hardanger
AVREISEDATO 01.06.2021
VARIGHET4 dager
Ut i det blå Ut i det blå
AVREISEDATO 06.06.2021
VARIGHET6 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: