Julemarked i Bremen

Julemarked i Bremen

Del turen med dine venner:
Med utflukt til Bremerhaven
AVREISEDATO 25.11.2023
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 12 900,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Mange tyskere mener at Bremen har det mest romantiske julemarkedet i hele Tyskland. Rammen rundt julemarkedet er det historiske sentrum – med rådhuset fra 1405, statuen av Ridder Roland, Dom St. Petri og Haus der Bürgerschaft som levende kulisser. Når man rusler rundt blant 160 juleboder kan man nyte stemningen og lukten fra brente mandler. Stopp ved en av bodene og bestill en bratwürst, glüwhein eller et glass gløgg. Bremen er også en livelig handelsby. Her er gågater hvor alle de store butikkene er representert. Hotellet ligger cirka 10 minutter spasertur fra rådhusplassen. Vil du ”flykte” litt vekk fra all ståheien i sentrum – ta en tur rett over gaten og besøk den lille koselige bydelen Schnoor. Vi reiser også på utflukt til Bremerhaven som ligger litt nord for Bremen. Her får vi se deler av det moderne sentrum og det blir en liten rundtur ut i det store havneområdet. Bremerhaven er import havn for biler, sigarer og kaffe. Det eksporteres også mange biler fra Tyskland til Asia og Amerika På turen til og fra Tyskland seiler vi med Color Line sine flotte skip, som er pyntet til jul. På kvelden er det julebord i skipets restaurant – så her kan du spise det god og mett på alle slags delikatesser.

Dag for dag

Dag 1: Til Oslo.

Etter påstigning fortsetter vi inn til Color Line sin terminal i Oslo. Her går vi ombord i Color Lines flotte Kiel båt som har avgang kl 14:00. Innkvartering i 3 stjerners innvendige lugarer. Ombord får vi tid til og utforske dette spennende skipet eller slappe av i hyggelige omgivelser før vi møtes til middag om kvelden.

 

Dag 2: Kiel - Bremen

Mens vi spiser frokost kan vi nyte innseilingen til Kiel. Vi legger til kai kl 10.00. Og tar plass i bussen. Vi passerer Hamburg og kommer til Bremen rundt lunsjtider. På ettermiddagen sjekker vi inn på vårt hotell. Felles middag om kvelden.

 

Dag 3: Utflukt til Bremerhaven

Bremerhaven er Tysklands import havn for biler, kaffe og sigarer. Det eksporteres også mye biler produsert i Tyskland til Asia og Amerika. Vår lokal guide møter oss på hotellet og er med oss ut til havnebyen Bremerhaven som ligger cirka 60 kilometer nord for Bremen. Bremerhaven tilhører delstaten Bremen, mens deler midt i mellom tilhører delstaten Niedersachsen. Vår guide viser oss rundt i sentrum og ute i havneområdene. Vi spiser ogå en felles lunsj før vi returnerer tilbake til Bremen. Før vi er tilbake på hotellet skal vi besøke Becks bryggeri som produserer forfriskende øl som eksporteres til mange land. I kveld spiser vi middag på en hyggelig restaurant i den gamle bydelen Schnoor

 

Dag 4: Opphold i Bremen

I dag skal vi bruke hele dagen i Bremen. Hotellet ligger kun en kort spasertur fra Rådhusplassen. Her åpner julebodene i 10 tiden og holder på til 9 på kvelden. I bodene er det mange muligheter til å få seg noe og spise. Her er pølser i alle mulige varianter, brente mandler, glasserte epler, svinekjøtt med sauerkraut, frikadeller og mange andre godsaker. Dette er en ypperlig anledning til å få gjort siste innspurten på julegavene.

 

Dag 5: Bremen - Kiel.

Etter frokost tar bussen oss langs raske motorveier til Kiel, hvor vi nok engang går ombord i Color Line. Innkvartering i 3 stjerners innvendige lugarer. Fra soldekk kan man nyte utseilingen fra Kiel. Om kvelden samles vi i Grand Bufeet. Igjen står Color Line sitt flotte julebord på menyen.

 

Dag 6: Oslo - Hjemstedene

Under innseilingen til Oslo nyter vi en deilig frokost. Vel i land tar vi nok engang plass i bussen og returnerer til Drammen og våre hjemsteder.

AVREISEDATO 25.11.2023
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 12 900,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Julemarked i Bremen
Avreisedato 25.11.2023 Varighet 6 dager
Pris Kr 12 900,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 2 100,-
Singel lugar kr 2 000,-
Utvendig lugar kr 1 200,- pr lugar
Prisen inkluderer
  • Båtreisen Oslo - Kiel i dobbel innvendig 3 *** lugar t/r
  • 3 netter i dobbeltrom på Achat Hotell Bremen City
  • 5 frokoster, 2 Julebord på båten inkl 1 drikke, 3 middager i Bremen
  • Utflukt til Bremerhaven med lokal guide
  • 1 lunsj i Bremen
  • Tyske veiavgifter
  • Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

 

Lignende turer fra Arne Johans
Hotell Pachmair Zillertal Hotell Pachmair Zillertal
AVREISEDATO 10.10.2023
VARIGHET12 Dager
Ullared Gekås varemagasin Ullared Gekås varemagasin
AVREISEDATO 06.11.2023
VARIGHET3 dager
Oset Høyfjellshotell Oset Høyfjellshotell
AVREISEDATO 20.11.2023
VARIGHET3 dager
Julemarked i Rostock Julemarked i Rostock
AVREISEDATO 30.11.2023
VARIGHET6 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: