Musikkparade på Hotel Pachmair

Musikkparade på Hotel Pachmair

Del turen med dine venner:
Mayerhofen, Innsbruck og Hintertux
AVREISEDATO 10.10.2023
VARIGHET 12 Dager
PRIS 24 900,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

Bli med på en deilig og avslappende tur til Tyrol. Vi skal bo på Hotel Pachmair i hele 7 dager. Hotellet er kjent for sin gjestfrihet og sitt gode musikalske underholdningsprogram på kveldene. Her kommer flere av de beste folkemusikerne i Østerrike for å spille og synge. Hotellets motto er ”Urlaub macht spass” og de setter gjestene i høysete. Her er rikelig med salonger, uteservering, bade og relaxe avdeling. Man kan låne sykler eller leie bil. Hver dag er det ettermiddagskaffe og kake i Dorfplatz-kafe. Til middag er drikke inkludert og du kan starte dagen med champagne frokost. Vi arrangerer flere spennende utflukter under oppholdet i Zillertal. Vi besøker Innsbruck og rundmaleriet, orgelkonsert i Kufstein, tur med Gletcherbanhen. Her kan man komme opp til 3000 meter over havet. Båttur på Achensee. Vi skal også besøke Swarovski Kristalwelten. Dette er i Tyrol på sitt beste. Om kvelden er det topp underholdning i hotellets bar.

Dag for dag

Dag 1: Til Oslo

Etter påstigning fortsetter vi inn til Color Line sin terminal i Oslo. Her går vi ombord i Color Lines flotte cruiseferge, som har avgang kl 14:00. Innkvartering i 3 stjerners innvendige lugarer. Ombord får vi tid til å utforske dette spennende skipet eller slappe av i hyggelige omgivelser før vi møtes til middag om kvelden.

 

Dag 2: Kiel – Würtzburg

Etter ankomst Kiel tar vi plass i bussen og legger i vei sydover gjennom Tyskland. Vi passerer Hamburg og Hannover. Når vi kommer så langt syd som Kassel begynner landskapet og endre seg. Det blir flere bakker og skogkledde åser. Vi ankommer Würtzburg på ettermiddagen for overnatting.

 

Dag 3; Würtzburg – Uderns Zillertal

I dag er målet Østerrike og Uderns. Vi passerer Bayerns hovedstad München og fortsetter videre på naturskjønne veier forbi Walchensee og vi har panorama utsikt mot alpene I dag har vi bestilt en felle lunsj på en hyggelig restaurant. Vi krysser grensen til Østerrike ikke langt fra vintersportstedet Seefeld og passerer Innsbruck før vi kommer til Hotell Pachmair som skal være vårt hjem de neste 7 nettene. Før middag møtes vi til et informasjonsmøte, her vi får se en video om Zillertal og hotellet forteller en del om sine fasiliteter og programmet for uken. Hotellet ligger i den lille byen Uderns og er flere ganger stemt inn på en liste over de best likte feriehotellene i verden. Testen er gjennomført av tyske Holidaycheck. Hotellet har 76 rom. Vi finner et eget relax og badesenter. Her er et lite utendørs basseng (oppvarmet) og forskjellige typer sauna. På hotellet er det stor frokostbufeet med champagne, aftensbufeet med valgfri forett og dessertbufeet. Til middagen er det inkludert drikke (øl, vin og mineralvann).  Hver ettermiddag er det inkludert kaffe og et kakestykke fra kakebufeen i Dorfplatzl-Cafe. 5 kvelder er det levende musikk i hotellets salong. Artistene er kjente folke og populærmusikere i Østerrike og Tyrol.

 

Dag 4 Opphold i Zillertal.

Etter frokost  samles vi uternfor hotellet for en liten guidet rundtur i Uderns. Etter en times tid er vi tilbake ved hotellet. Lunsj kan kjøpes ipå hotellets uteservering. På ettermiddagen skal vi være med på en traktorrundfart i Zillertal. Også er det kaffe og kakebufeet når vi er tilbake på hotellet.Om kvelden er det underholdning med et av orkestrene som trakterer hotellet. 

Alle middagene er 3 eller 4 retter. Som regel 2 slags suppe ogen rikholdig salatbufeet som start. Så blir det servert forrett. Hovedrett er 3 valgmuligheter (man velger ved frokost) og så er det dessertbufeet med kaker og is. Til middagen er drikke inkludert. Vin, øl eller mineralvann. Vi kan garantere at du blir mett!!!!

 

Dag 5: Utflukt til Innsbruck.

I dag skal vi besøke Innsbruck hovedstaden i Tyrol. Vi får med oss det kjente rundmaleriet som omhandler slaget ved Bergisel som forhåpentligvis åpner i nye lokaler i 2010 etter å ha vært under restaurering i 2 år. De nye lokalene ligger rett ved hoppbakkene. Vi skal også besøke Basilikaen og byens gamle bydel med torget og huset med Det gylne tak. I kveld er det der Zillertaler & die Gegerin som står for underholdningen

 

Dag 6: Tur tilSwarovski Kristallwelten og Båttur på Achensee

I dag er “Damenes Aften” – første mål for dagen er Swarovskis Kristallwelten. Her er noen flott utstillinger og en stor park med forskjellige kunstverk. Dagens lunsj spiser vi på Hotell Christina ved Achensee. God og mette nyter vi en deilig seiletur på Achensee. Her kan vi nyte utsikten mot alpene og den irrgrønne sjøen. Planen er å være tilbake på hotellet slik at vi rekker dagens ettermiddags kake.

 

Dag 7: Utflukt til Kufstein og Georlpass.

I Kufstein finner vi verdens største friluftsorgel. Hver dag kl 12.00. holder man en liten konsert. Vi reiser fra hotellet slik at vi er fremme i god tid før konserten.  Et orgelkonserten fortsetter vi utflukten forbi Kitzbühl til Mittersill. I bakkene ned mot Mittersill stopper vi på en hyggelig restaurant med flott utsikt mot alpene. Her får vi servert dagens lunsj. Hjemturen går over Gerlospasset til Zillertal. fulle av inntrykk fra fantastisk natur – passer det jo bra med en kopp kaffe og et kakestykke

 

Dag 8: Utflukt til Hintertux

Dagens utflukt går til Hintertux. Her har vi utsikt mot isbreen øverst i Tuxer dalen. Vi skal også ta en tur med Gletcherbanen opp til Tuxerfernerhaus som ligger hele 2 660 m.o.h. På kvelden underholder Marc Pircher en berømt Østerriks folkemusiker

 

Dag 9: Opphold i Uderns

I dag skal vi nyte dagen på Hotel Pachmair. Kl 11.30 skal en av de mest kjente trekkspillere opptre på hotellet. Marc Pircher er et kjent fjes på tyske og østerrikske tv-stasjoner. Han har deltatt og gått seirende ut av Østerrikes Grand Prix for folkemusikk flere ganger. I kveld er det Italiensk bufeet på menyen. Dagens underholdning forgår i den nye festhallen i Uderns. Her sier programmet at det skal være Festkonsert.

 

Dag 10. Uderns – Einbeck

I dag tar vi farvel med Østerrike. Vi krysser grensen til Tyskland ved Kufstein og fortsetter forbi München og Würtzburg til den historiske byen Einbeck for overnatting.

 

Dag 11: Einbeck – Kiel

Vi spiser en tidlig frokost før vi tar fatt på siste etappen til Kiel, hvor Color Line sin ferge har avgang kl 14.00. Vi møtes til felles middag på kvelden.

 

Dag 12: Oslo – Hjemstedene.

Under innseilingen til Oslo nyter vi en deilig frokost. Vel i land tar vi nok en gang plass i bussen og returnerer til våre hjemsteder.

 

AVREISEDATO 10.10.2023
VARIGHET 12 Dager
PRIS 24 900,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Hotell Pachmair Zillertal
Avreisedato 10.10.2023 Varighet 12 Dager
Pris 24 900,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Singel Rom Kr 1 700,-
Dobbeltrom som singelrom i Østerrike totalt kr 2500,-
Utvendig lugar kr 1 200,- pr lugar
Prisen inkluderer

Prisen inkluderer:

Båtreisen Oslo – Kiel i dbl innv lugar t/r

1 natt på hotell i Würtzburg

7 netter på Hotel Pachmair i Uderns

1 natt på Panorame Hotel i Einbeck

11 frokoster

3 lunsjer

11 middager

6 X kaffe og kaker

Drikke til middagen på Hotel Pachmair (øl,vin mineralvann)

Lokal guide i Innsbruck

Entre til Rundmaleriet

Båttur på Achensee

Entre til Swarovski Kristallwelten

Tur med Gletcheerbahn til Tuxenfernerhaus

Reiseleder

Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

Lignende turer fra Arne Johans
Ullared Gekås varemagasin Ullared Gekås varemagasin
AVREISEDATO 03.06.2024
VARIGHET3 dager
Vårtur til Viborg Vårtur til Viborg
AVREISEDATO 06.06.2024
VARIGHET4 dager
Frøya Frøya
AVREISEDATO 19.06.2024
VARIGHET6 dager
Stockholm og Helsingfors Stockholm og Helsingfors
AVREISEDATO 30.06.2024
VARIGHET5 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: