Nyttårsopphold på Røros

Nyttårsopphold på Røros

Del turen med dine venner:
Bergstaden Hotell
AVREISEDATO 29.12.2022
VARIGHET 4 dager
PRIS 7 890,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

Bergstadens Hotel er et tradisjonsrikt hotell med en unik plassering – midt i hjertet av Røros. Bergstadens Hotel oppleves som et personlig hotell, og er særlig gode på gjesteopplevelser. Her er man stolte av byen sin, og vil vise frem det beste den har å by på av kultur, historie, natur og tradisjon. På bordene finner du kortreist mat og drikke, alt fra produkter av rein og økologiske meieriprodukter til lokalt øl. Og man setter sin ære i å være blant de beste på frokost. Her kan du virkelig kjenne smaken av Røros! Når du går ut døren, befinner du deg midt i historien. Bergstaden har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1980, og her lever historien fremdeles, side om side med det moderne livet. Den sjarmerende trehusbebyggelsen er et museum i seg selv, og ønsker du å vite mer, er byen full av flotte museer og gode guider.I butikkene finner du tradisjonsrikt håndverk, ny design, antikviteter og rykende fersk mote – gjør deg klar for gode handleopplevelser i et unikt miljø!  Bergstadens Hotel disponerer 90 rom, 3 konferanserom, 3 restauranter og 4 barer.

Dag for dag

Dag 1. Til Røros

Etter påstigning går turen mot Minnesund. Vi stopper for en benstrekk på Nebbenes Så fortsetter vi langs Mjøsa mot Stange for lunsj på Myklagard. Etter lunsj går turen videre opp Østerdalen forbi Rena og Koppang. Ved Tynset dreier vi av mot Røros og kommer til Bergstaden Hotell på ettermiddagen. Felles middag på hotellet om kvelden.

Dag 2-3  30 desember og Nyttårsaften

Vi har 2 hele dager på Røros. Den første dagen kan vi bli med på en bergstadvandring. Lokal guide tar oss med på en vandring i sentrum av Røros. Hvis det er mulig så besøker vi også Røros Kirke. Frokost lunsj og middag serveres på hotellet hver dag. Hotellet ligger i enden av Kirkegaten og Røros er pyntet til Jul og Nyttår.Her får man godfølelsen av tradisjonsrik jule og nyttårsfgeiring.

Eget program for nyttårshelgen blir offentlig gjort etter hvert.

 

Dag 4: Røros – Hjemstedene

Etter frokost er det avreise fra Røros. Vi reiser sydover Østerdalen forbui Alvdal og mot Elverum. Lunsj serveres underveis og vi kommer til våre hjemsteder på ettermiddagen

 

 

AVREISEDATO 29.12.2022
VARIGHET 4 dager
PRIS 7 890,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Nyttårstur Røros
Avreisedato 29.12.2022 Varighet 4 dager
Pris 7 890,- Påstigningstabell B (se tabell)
Tillegg: Singel rom 1 100,-


Prisen inkluderer

3 netter i dobbeltrom på Bergstaden Hotell

3 frokoster, 4 lunsjer og 3 middager

Bompenger

Busssreisen med Arne Johans Bussreiser

Lignende turer fra Arne Johans
Gjensynstreff på Kielbåten. Gjensynstreff på Kielbåten.
AVREISEDATO 29.01.2023
VARIGHET3 Dager
Benalmadena-Spania Benalmadena-Spania
AVREISEDATO 10.02.2023
VARIGHET29 dager
Europareisen Europareisen
AVREISEDATO 12.02.2023
VARIGHET30 dager
Påsketur til Farsund Påsketur til Farsund
AVREISEDATO 02.04.2023
VARIGHET4 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: