Juletur til Røros

Juletur til Røros

Del turen med dine venner:
Bergstadens Hotell
AVREISEDATO 23.12.2017
VARIGHET 5 Dager
PRIS Kr 7 590,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Årets juletur går til Røros og Bergstadens Hotell. Bergstadens Hotel er et tradisjonsrikt hotell med en unik plassering – midt i hjertet av Røros. Bergstadens Hotel oppleves som et personlig hotell, og de er særlig gode på gjesteopplevelser. På Bergstaden er man stolte av byen Røros, og de vil servere det beste den har å by på, både av bordets gleder, kultur, historie, natur og tradisjon. På bordene finner du kortreist mat og drikke, alt fra produkter av rein og økologiske meieriprodukter til lokalt øl. Og man setter sin ære i å være blant de beste på frokost. Her kan du virkelig kjenne smaken av Røros! 

Når du går ut døren, befinner du deg midt i historien. Bergstaden har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1980, og her lever historien fremdeles, side om side med det moderne livet. Den sjarmerende trehusbebyggelsen er et museum i seg selv, og ønsker du å vite mer, er byen full av flotte museer og gode guider. I butikkene finner du tradisjonsrikt håndverk, ny design, antikviteter og rykende fersk mote – gjør deg klar for gode handleopplevelser i et unikt miljø!   

Bergstadens Hotel disponerer nitti rom og tre konferanserom, tre restauranter og fire barer.

Dag for dag

Dag 1: Lørdag 23. Desember. Til Røros

Etter påstigning reiser vi videre mot Røros. Vi har en kafferast på Nebbenes før turen går videre Langs Mjøsa og over Hedemarksbygdene til Elverum. så følger vi RV 3 nordover gjennom Østerdalen. Vi spiser lunsj på Østerdalen Hotell på Rena. Gode og mette begynner vi på resten av turenforbi Koppang, Alvdal og til Røros og Bergstadens Hotell.. Vi sjekker inn og møtes til middag i hotellets restaurnt.

 

Dag 2: Søndag 24. desember. Opphold på Røros

Julaften begynner med en deilig frokost. Butikkene er åpen frem til 12 hvis ikke du er ferdig med alle forbredelsene dine. Kl 12. serveres det kaffe og julebakst i Hallen, så blir det lunsj. Kl 16. er det gudstjeneste og kl 18. åpner restauranten hvor det er dekket til et stort og flott julebord. Utover kvelden blir det gang rundt juletreet og dans og sosialtsamvær.

 

Dag 3: Mandag 25. desember. 1. Juledag

Frokost, lunsj og middag på hotellet. Det er gudstjeneste kl 11.00. Ellers serveres det kaffe og kaker et par ganger i Hallen i løpet av dagen. Det blir også sang i Hallen kl 15.00. I kveld serveres det en 3 rettersmiddag og det er dans på kvelden.

 

Dag 4: Tirsdag 26. desember. 2. Juledag

Frokost lunsj og middag på hotellet. Kaffe og kaker i Hallen. Så er det å anbefale en rusletur blant den flotte bebyggelsen på Røros. Vi får med oss en lokalguide og tar en times vandring før lunsj.

 

Dag 5: Tirsdag 27. desember. Hjemreise

Etter en deilig frokost tar vi plass i bussen. Vi har avreise fra Røros kl 09.00. Vi stopper underveis for lunsj og ankommer våre hjemsteder på ettermiddagen

(Det kan bli visse endringer dagsprogrammet når juleprogrammet for 2017 er klart)

 

AVREISEDATO 23.12.2017
VARIGHET 5 Dager
PRIS Kr 7 590,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Juleopphold
Avreisedato 23.12.2017 Varighet 5 Dager
Pris Kr 7 590,- Påstigningstabell B (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 1 500,-


Prisen inkluderer

4 netter i dobbeltrom på Bergstadens Hotell

4 frokoster, 5 lunsjer, 4 middager

kaffe og kaker

Juleprogram

Bergstadsvandring 2. juledag

Bussreisen i hjemsted-Røros t/r

Lignende turer fra Arne Johans
Gjensynstreff på Kielbåten. Gjensynstreff på Kielbåten.
AVREISEDATO 28.01.2019
VARIGHET3 Dager
Benalmadena-Spania Benalmadena-Spania
AVREISEDATO 09.02.2019
VARIGHET29 dager
Europareisen Europareisen
AVREISEDATO 10.02.2019
VARIGHET30 dager
Ullared Gekås varemagasin Ullared Gekås varemagasin
AVREISEDATO 13.03.2019
VARIGHET3 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: