Høsttur til Fyn

Høsttur til Fyn

Del turen med dine venner:
Hotell Christiansminde
AVREISEDATO 27.09.2018
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 10 900.-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

Helt syd på Fyn finner vi byen Svendborg og hotell Christiansminde. Hotellet ligger i vakre omgivelser helt nede ved vannet og med flott utsikt mot øyene Thurø og Tåsinge. Dette er et leilighetshotell. Alle rommene har en liten kjøkkenløsning med kjøleskap, stue med sittegruppe og balkong eller terrasse med hagemøbler. Restauranten er stor og lys og det serveres deilig mat. Vi DFDS Seaways sin ferge fra København til Oslo på begge veier. Vi har besøkt Christiansminde flere ganger og prøve å finne på noen nye severdigheter hver gang. Denne gangen er fokuset på øyene utenfor Svendborg. En dag skal vi besøke Ærø og den andre dagen besøker vi øyene. På Skarø har to ivrige skjeler skapet et lite is eventyr. Det blir også besøk på Egeskov Slott, som har en rik historie og mange ting å se på. Her er et eget Falck museum og en stor låve med mange rare og flotte transportmidler.

Dag for dag

Dag 1: Til Oslo.

Etter påstigning fortsetter vi inn til DFDS sin terminal i Oslo. Alle har utvendige lugarer. Båtavgang er kl 16.30. Vi møtes i restaurant Seven Seas for en aftensbufeet.

 

Dag 2: København  – Svendborg.  190 km

Vi spiser en god frokost på båten før vi ankommer København. Vi tar plass i bussen og legger i vei mot Fyn. Vi krysser Storebælt broen og kommer til Fyn. Vi stopper ved Egeskov Slott, som med flere utstillinger og en 460 år gammel historie. Slottet er også hjem for familien Ahlefeldt. Ved ankomst spiser vi lunsj så får vi orientering om slottet og det vi kan se på her. Fra Egeskov er det ikke langt til Svendborg. I utkanten av Svendborg finner vi Hotell Christian

sminde som er vårt bosted for de kommende dagene. Det serveres en 3 retters middag i hotellets restaurant.

 

Dag 3: Utflukt til Ærø

Ærø er en liten morene øy ute i det Syd-Fynske øyhavet. Arealmessig er øya like stor som København, men det bor bare 6700 mennesker her ut. Vi tar båt fra Svendborg og ut til Ærø. Lokal guide følger med oss rundt. På Ærø går livet sin rolige gang. Det er mange kunstnere som har funnet veien ut til Ærø. Vi besøker noen av severdigheter og spiser en felles lunsj før vi tar fergen tilbake til Fyn.

 

Dag 4: Øyhopping i det Syd-Fynske øyhav.

Etter en deilig dansk frokost tar vi plass i bussen og kjører det korte stykke inn til Svendborg Havn

Her går vi om bord i båten Højestene guiden forteller om dagens program og vi legger fra kai. Første stopp er Drejø. Guiden tar oss med på en liten rusletur og forteller om øyen historie og livet som øyboer. Vel om bord går reisen videre til Skarø. Vi besøker «Is fra SKarø». Britta Tarp og Martin Jørgensen har skapt et lite is eventyr ute på Skarø. Vår lunsj serveres på Skarø før vi igjen går ned til havnen for å ta båten tilbake til Svendborg. Vel tilbake på hotellet rekker vi litt avslapping før vi møtes til middag.

 

Dag 5: Svendborg – København

Fra Svendborg kjører vi til København, hvor vi har litt tid før vi går ombord i DFDS sitt skip som bringer oss til Oslo. Overnatting i doble utvendige lugarer. Vi spiser middag i skipets restaurant

 

Dag 6: Oslo – Hjemstedene.

Det serveres en deilig frokost ombord. Fra restauranten kan vi nyte den vakre innseilingen til Oslo. Etter tollklarering kjører vi mot våre hjemsteder.

 

 

AVREISEDATO 27.09.2018
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 10 900.-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Høsttur til Fyn
Avreisedato 27.09.2018 Varighet 6 dager
Pris Kr 10 900.- Påstigningstabell F (se tabell)
Tillegg: singel rom Kr 1 300,-
Singel lugar Kr 900,-
Rom med Havsutsikt kr 600,- pr rom
Prisen inkluderer
  • Båtreisen Oslo – København t/r i dbl utvendig lugar
  • 2 netter på Hotell Christiansminde i dbl rom
  • 5 frokoster, 3 lunsjer, 5 middager
  • Drikke til 2 middager på båtene
  • Utflukt til Ærø med lokal guide
  • Øyhopping i Syd Fynske Øyhav
  • Omvisning på Egeskov Slott
  • Veiavgifter og Bompenger
  • Bussreisen med Arne Johans Bussreiser
Lignende turer fra Arne Johans
Tallinn Tallinn
AVREISEDATO 16.12.2018
VARIGHET5 Dager
Juletur til Straand Hotell Juletur til Straand Hotell
AVREISEDATO 23.12.2018
VARIGHET5 Dager
Nyttårstur til Straand Hotell Nyttårstur til Straand Hotell
AVREISEDATO 29.12.2018
VARIGHET4 Dager
Gjensynstreff på Kielbåten. Gjensynstreff på Kielbåten.
AVREISEDATO 28.01.2019
VARIGHET3 Dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: