Norges Fjell og Fjorder

Norges Fjell og Fjorder

Del turen med dine venner:
Geiranger og Ålesund
AVREISEDATO 19.07.2020
VARIGHET 4 dager
PRIS Kr 7 800,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

Geirangerfjorden kalles verdens vakreste fjord. Her vil du oppleve en natur som nesten tar pusten fra deg. Ville og vakre fossefall, steile fjellvegger, grønn frodighet og majestetiske fjelltopper - ja det er eventyrlig. Her finner du severdigheter som Ørnesvingene, Dalsnibba, Flydalsjuvet og Fjordsenteret. Geiranger har også mange små, spennende butikker med gode tilbud på norske kvalitetsvarer. Vi tar også en utflukt til Jugendbyen Ålesund. Her blir det besøk på Atlanterhavsparken. Et av Norges flotteste akvarium. Her kan vi oppleve hvilket mangfold som finnes i havet utenfor kysten. Så går turen til byfjellet Aksla. Her får vi servert en deilig lunsj på Fjellstua, samtidig som vi har en praktfull utsikt utover Ålesund Dagen avsluttes med en båttur fra Hellesylt til Geiranger. Vi passerer da fossene “De Syv Søstre” og “Friaren”. På vei til Geiranger kjører vi over Valdresflya og hjemturen går via vakre Gudbrandsdalen. I Geiranger bor vi på Geiranger Hotell nede i sentrum av Geiranger

Dag for dag

Dag 1: Til Geiranger

Etter påstigning reiser vi via Fagernes og til Beitostølen hvor vi spiser dagens lunsj. Turen går videre over Valdresflya til Lom. Her stopper vi ved den gamle Stavkirken. Ferden går videre forbi Pollefoss og over Strynefjellet til Geiranger. Her skal vi bo 3 netter på Hotell Geiranger som ligger nede i sentrum av Geiranger. Vi møtes til middag om kvelden.

 

Dag 2: Opphold i Geiranger.

Vi tilbringer dagen i Geiranger. Etter frokost reiser vi på en liten utflukt til Fjordsenteret som forteller om livet rundt Norges fjordarmer. Vi reiser også opp til Flydalsjuvet. Herfra har vi en flott utsikt utover Geiranger og Geirangerfjorden. Lunsj serveres på hotellet. Vi skal også reise helt opp på Dalsniba som ligger 1500 meter over havet. Så her har vi enfantastisk utsikt.

 

Dag 3: Utflukt til Ålesund

Dagen begynner med en fergetur over Nordalsfjorden og forbi til Sjøholt. til jugendbyen Ålesund. Her skal vi besøke  Atlanterhavsparken. Her kan vi beskue alle fiske artene man finner i havet utenfor. Her er både store og små akvarium. Dagens lunsj serveres på Fjellstua på Aksla. Herfra har vi en fantastisk utsikt utover Ålesund. Vi får også litt tid på egenhånd til å se nærmere på den spesielle jugendstilen i Ålesund før vi returnerer til Geiranger. Hjemturen kjører vi via Hellesylt og tar båten inn Geirangerfjorden. Vi seiler forbi fossene De Syv Søstre og Friaren. Middag på hotellet om kvelden.

 

Dag 4: Geiranger - Drammen

Da er dagen kommet for å ta farvel med Geiranger. Vi reiser på ny over Stynefjellet til Lom. Ved Otta møter vi Gudbrandsdalen. På Vinstra inntar vi dagens lunsj før vi reiser videre sydover forbi Lillehammer og til våre hjemsteder.

 

 

AVREISEDATO 19.07.2020
VARIGHET 4 dager
PRIS Kr 7 800,-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Norges Fjell og Fjorder
Avreisedato 19.07.2020 Varighet 4 dager
Pris Kr 7 800,- Påstigningstabell B (se tabell)
Tillegg: Singelrom kr 1 100,-


Prisen inkluderer

Prisen inkluderer:

* 3 netter i dobbel rom på  Hotell Geiranger.

* 3 frokoster

* 4 lunsjer

* 3 middager

* Båttur på Geirangerfjorden Hellesylt – Geianger

* Entre til Fjordsenteret i Geiranger

* Entre Atlanterhavsparken

* Utflukt til Ålesund

*Ferge Eidsdal – Linge

*Ferge Magerholm – Ørsnes

*Utflukt til Dalsnibba

*Bompenger

* Bussreise med Arne Johans Bussreiser

 

Lignende turer fra Arne Johans
Kroatia Kroatia
AVREISEDATO 03.10.2020
VARIGHET13 dager
Haugesund og Bergen Haugesund og Bergen
AVREISEDATO 04.10.2020
VARIGHET6 dager
Oktoberfest på Oset Hotell Oktoberfest på Oset Hotell
AVREISEDATO 16.10.2020
VARIGHET3 dager
Berlin Berlin
AVREISEDATO 21.10.2020
VARIGHET7 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: