Julemarked i Braunschweig

Julemarked i Braunschweig

Del turen med dine venner:
Penta Hotell
AVREISEDATO 01.12.2019
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 8 990,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Braunschweig blir et nytt bekjentskap for når det gjelder julemarked. Byen var et kommersielt og politisk sentrum fra tidlig middelalder da Heinrich der Löwe valgt Braunschweig som residensby. I 1944 ble byen nesten helt ødelagt av bomber. Under oppbyggingen valgt man og bygge små «øyer» med historiske monumenter midt i et hav av modernisme. På slottsplassen finner vi Burglöwe  - løvemonumentet som Heinrich fikk satt opp i 1166. Og på Altstadmarkt finner vi Maria brønnen og rådhuset. I disse omgivelsene ligger også byens julemarked. Så her er det bare å nyte de lokale kulinariske smakene

Dag for dag

Dag 1: Til Oslo.

Etter påstigning fortsetter vi inn til Color Line sin terminal i Oslo. Her går vi ombord i Color Lines flotte Kiel båt som har avgang kl 14:00. Innkvartering i 3 stjerners innvendige lugarer. Ombord får vi tid til og utforske dette spennende skipet eller slappe av i hyggelige omgivelser før vi møtes til middag om kvelden. menyen Color Line sitt store julebord.

 

Dag 2: Kiel – Braunschweig  280 km

Mens vi spiser frokost kan vi nyte innseilingen til Kiel. Vi legger til kai kl 10.00. Og tar plass i bussen. Vi passerer Hamburg og tar inn på Bundestrasse 3 som fører oss til Celle. Vi har dagens lunsjpause i Celle. Også her er det et stort julemarked i sentrum av byen. Tidlig på ettermiddagen begynner vi på siste etappe ned til Braunschweig. Vi skal bo på Penta Hotell i Braunschweig. Det er cirka 600 meter å gå opp til byens rådhus. Rundt rådhuset og St Blasli finner man julemarkedet. Men hele den indre bykjernen er pyntet opp til jul. Byen har cirka 240 000 innbyggere.

 

Dag 3: Opphold i Braunschweig

Historien om julemarkedet i Braunschweig strekker seg helt tilbake til Heinrich der Löwes tid. Og da er vi tilbake i år 1505. I dag betegnes dette julemarkedet som et av de mest stemningsfulle og attraktive julemarkedene i Nord Tyskland. Hvert år besøkes markedet av flere hundre tusen turister. Omkring 150 boder med kunsthåndverk, tre-leker, julepynt, smykker og kulinariske spesialiteter fra regionen Braunschweig. Etter frokost starter vi med en liten byvandring. Så er resten av dagen til fri disposisjon før vi samles til middag på hotellet.

 

Dag 4: Opphold i Braunschweig 320 km

Nok en dag i Braunschweig. Skulle noen ha interesse av kunst så anbefales et besøk på Hertug Anton Ulrichs museum, som er det eldste kunstmuseum i Tyskland.  Her finner man blant annet Rembrandts Familieportrett. Frokost og middag på hotellet

 

Dag 5: Braunschweig - Kiel. 280 km

Etter frokost tar bussen oss langs raske motorveier til Kiel, hvor vi nok engang går ombord i Color Line. Innkvartering i 3 stjerners innvendige lugarer. Fra soldekk kan man nyte utseilingen fra Kiel. Om kvelden samles vi i Grand Bufeet. Igjen står Color Line sitt flotte julebord på menyen.

 

Dag 6: Oslo - Hjemstedene

Under innseilingen til Oslo nyter vi en deilig frokost. Vel i land tar vi nok engang plass i bussen og returnerer til Drammen og våre hjemsteder.

 

 

 

AVREISEDATO 01.12.2019
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 8 990,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Julemarked i Braunschweig
Avreisedato 01.12.2019 Varighet 6 dager
Pris Kr 8 990,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 1 700,-
Singel lugarr 1 000,-
Utvendig lugar kr 1 000,- pr lugar
Prisen inkluderer

Båtreisen Oslo - Kiel i dobbel innvendig 3 *** lugar t/r

3 netter i dobbeltrom på Penta Hotell i Braunschweig

5 frokoster,

2 Julebord på båten inkl 1 drikke,

3 middager i Braunschweig

Byvandring i Braunschweig

Tyske veiavgifter

Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

Lignende turer fra Arne Johans
Ullared Gekås varemagasin Ullared Gekås varemagasin
AVREISEDATO 23.03.2020
VARIGHET3 dager
Tranedans Hornborgasjøen Tranedans Hornborgasjøen
AVREISEDATO 27.03.2020
VARIGHET3 Dager
Påsketur til den Franske Riviera Påsketur til den Franske Riviera
AVREISEDATO 01.04.2020
VARIGHET14 Dager
Franske Riviera med fly Franske Riviera med fly
AVREISEDATO 04.04.2020
VARIGHET7 Dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: