Høsttur til Fyn

Høsttur til Fyn

Del turen med dine venner:
Hotell Christiansminde
AVREISEDATO 10.09.2020
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 10 900.-
Garantert avgang MELD DEG PÅ

Helt syd på Fyn finner vi byen Svendborg og hotell Christiansminde. Hotellet ligger i vakre omgivelser helt nede ved vannet og med flott utsikt mot øyene Thurø og Tåsinge. Dette er et leilighetshotell. Alle rommene har en liten kjøkkenløsning med kjøleskap, stue med sittegruppe og balkong eller terrasse med hagemøbler. Restauranten er stor og lys og det serveres deilig mat. Vi reiser med Color Line sin ferge til Kiel på utreisen og DFDS sin ferge fra København til Oslo på returen. Etter mange turer til Fyn har vi igjen greid å finne på noen nye severdigheter. I år er det Dietlevsdal Bisonfarm som får besøk av oss. Vi får høre mer om Bison og se på besetningen på 400 bisonokser. . Så blir det gjensyn med Egeskov Slott. Her har man masse forskjellig og se på alt fra kunstgalleri, Falck sitt redningsmuseum, moteutstilling med klær fra 1850 til 1900. Her er en gammel smie, kjøpmannsmuseum, utstilling med Puch mopeder, veteranbiler og mye mer. Så har kommer tiden til å gå fort.

Dag for dag

Dag 1: Til Oslo.

Etter påstigning fortsetter vi inn til Color Line-terminalen i Oslo. Skipet har avgang kl 14. Vi slapper av og nyter fasilitetene om bord fram til felles middag om kvelden.

 

Dag 2: Kiel  – Svendborg.  190 km

Vi spiser en god frokost på båten før vi ankommer Kiel. Vi tar plass i bussen og legger i vei mot den tysk-danske grensen. Vi stopper for litt shopping på grensen. Turen går så videre til Als og en liten fergetur over til Fyn. I utkanten av Svendborg finner vi Hotell Christiandsminde som er vårt bosted for de kommende dagene.

 

Dag 3: Utflukt til Ditlevsdal Bisonfarm

Etter en deilig dansk frokost tar vi plass i bussen. I dag skal vi besøke Europas største Bisonfarm,

Som ligger nord på Fyn litt vest for Odense på Morud. Ditlevsdal Bisonfarm mottok de første amerikanske bisoner i 1993. I dag har man en besetning på 400 dyr. Man driver med avl og eksporterer bison til mange steder i verden. Bisonen brukes også til kjøttoppdrett. På farmen har man utviklet produktet Bison og har i dag både overnattingsmuligheter, selskapslokaler, restaurant, gårdsbutikk og at man driver med guiding av turister ute blant dyrene. Vi skal være med på en guidet rundtur og får høre mer om driften og bisonene. Etter rundturen spiser vi lunsj før vi returnerer til hotellet

Dag 4: Utflukt til Egeskov Slott

Vi pier en deilig frokost og tar plass i bussen igjen. I dag skal vi besøke Egeskov slott som ikke ligger så langt unna Svendborg. Vi var her på julemarked for mange år siden. På Egeskov har man et utall av utstillinger. Vi får se slottet som er hjemmet til familien Ahlefeldt og byr på over 480 år med historie. Foruten slottet finnes en mote utstilling med klær fra 1850 tikl 1900. Redningskorpset Falck har en stor utstilling, det er mange veteranbiler og en Puch moped utstilling. I hagen har Greven et galleri med skiftende utstillinger. Vi finner også et Kjøpmannsmuseum med en gammel landhandel. Vi spiser også en lunsj på Egeskov før vi returnerer til Svendborg. De som ønsker kan gå av i sentrum før bussen henter de igjen litt senere. På kvelden serveres det en fin middag i hotellets restaurant.

 

Dag 5: Svendborg – København

Fra Svendborg kjører vi til København, hvor vi har litt tid før vi går ombord i DFDS sitt skip som bringer oss til Oslo. Overnatting i dbl innv. lugarer. Vi spiser middag i skipets restaurant

 

 

Dag 6: Oslo – Hjemstedene.

Det serveres en deilig frokost ombord. Fra restauranten kan vi nyte den vakre innseilingen til Oslo. Etter tollklarering kjører vi mot våre hjemsteder.

 

 

AVREISEDATO 10.09.2020
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 10 900.-
Garantert avgang MELD DEG PÅ
Destinasjon Høsttur til Fyn
Avreisedato 10.09.2020 Varighet 6 dager
Pris Kr 10 900.- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: singel rom Kr 1 200,-
Singel lugar Kr 1 200,-
Utvendig lugar oslo-Kiel kr 500,- pr lugar
Prisen inkluderer
  • Båtreisen Oslo-Kil i dbl innvendig lugar
  • Båtreisen København – Oslo  i dbl utvendig lugar
  • 3 netter på Hotell Christiansminde i dbl rom
  • 5 frokoster, 2 lunsjer, 5 middager
  • Drikke til 2 middager på båtene
  • Utflukt og Entree til Egeskov Slott
  • Besøk og omvisning på Dietlevsdal Bisonfarm
  • Veiavgifter og Bompenger
  • Bussreisen med Arne Johans Bussreiser
Lignende turer fra Arne Johans
Julemarked i Schwerin Julemarked i Schwerin
AVREISEDATO 28.11.2020
VARIGHET5 Dager
Julemarked langs vinveien Julemarked langs vinveien
AVREISEDATO 07.12.2020
VARIGHET9 Dager
Julemarked i Magdeburg Julemarked i Magdeburg
AVREISEDATO 16.12.2020
VARIGHET6 Dager
Juletur til Straand Hotell Juletur til Straand Hotell
AVREISEDATO 23.12.2020
VARIGHET5 Dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: