Hamburg og Bremen

Hamburg og Bremen

Del turen med dine venner:
AVREISEDATO 13.10.2021
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 10 900,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Hamburg er Tysklands nest største by og et økonomisk kraftsenter. I handlegaten Mönckebergstrasse og i Europa Passasjen er shoppingaktiviteten høy og januar tilbudene mange. I havnene, som har lagt grunnlag for byens rikdom i århundre, er aktiviteten stor. I de gamle havnekvarterene Speicherstadt er man i gang med å bygge opp en helt ny bydel, Hafencity, med kontorer, leiligheter, restauranter og kulturopplevelser. Bydelen St. Puli har i alle år vært et forlystelses sted i Hamburg, for oss nordmenn er vel Reeperbahn best kjent. En by med nesten 2 millioner innbyggere har et rikholdig kulturtilbud. Gå inn på et konditori og kjøp deg en varm kopp kaffe eller sjokolade og et stort tysk kakestykke. Bremen er også egen delstat og har vært en rik og viktig by opp igjennom årene. Byens rådhus kan bekrefte dette. I Bremen finner vi også den sjarmerende bydelen Schnoor, med sine trange gater. Tysklands romfartssenter finnes i Bremen samt hovedimporten av kaffe og en stor produksjon av Mercedes biler. 6 dager med mange opplevelser i to vakre byer.

 

Dag for dag

Dag 1: Til - Oslo

Etter påstigning reiser vi til Oslo hvor vi får utdelt våre boardingkort og kan gå om bord i Color Line sin flotte Kielbåt. Innkvartering i 3*** innvendige lugarer. Båtavgang fra Oslo er kl 14.00. Om bord er det mange ting  man kan utforske i løpet av ettermiddagen. Fra observation lounge i 14 etasje har man en flott utsikt  når vi seiler ut Oslofjorden.  Felles middag om kvelden. Etter middag anbefaler vi en tur opp i Showlounge. Her er det to ganger pr kveld et flott danse og musikk show.

 

Dag 2: Kiel – Hamburg - Bremen

Under innseilingen til Kiel nyter vi en deilig frokost i skipets restaurant. Ankomst Kiel er kl 10.00, vi går i land og tar plass i bussen. Hamburg ligger bare en times kjøring fra Kiel. En by veldig mange nordmenn har kjørt forbi på Autobahn.  Vi møter vår lokalguide på ZOB. Hun tar oss med på en 3 timers rundtur i sentrum av Hamburg. Underveis får vi se innsjøene Binnenalster og Aussenalster, det kjente hotellet de fire årstider. Vi ser også nærmere på de nye områdene nede i Hafencity. Vi avslutter med en felleslunsj før vi fortsetter til Bremen og hvor vi sjekker inne på vårt hotell.

 

Dag 3. Opphold i Bremen.

Etter frokost reiser vi på sightseeing i Bremen. Vår lokal guide tar oss med på en rusletur i den sjarmerende bydelen Schnooor med sine trange gater og hyggelige butikker. Vi får se det flotte rådhuset og domkirken. Bremen er romfartsbyen i Tyskland og har også fått et spennende romfartsmuseum. Vi avslutter sightseeingen til lunsj. Lunsj på egenhånd. Resten av dagen har man til fri disposisjon å til å oppleve det man måtte ønske.

 

Dag 4: Bremen - Hamburg

Så forflytter vi oss igjen fra Bremen til Hamburg. Først besøker vi Miniatur Wonderland. Dette er et kjempe anlegg med modelljernbane. Her er nesten 2 mål med landskaper, jernbaner med mange detaljer. Også Norge har fått sin egen avdeling. Her finner vi fjell og fjorder, norske tog, trailere med Sties logo og mange andre kjente detaljer fra Norge. Så blir det en båttur i Hamburg havn. Vi får se den store containerhavnen og høre om alle detaljene og faktaene om en av de største havnene i Europa. Etter middagen har vi på egenhånd i Hamburg. På kvelden skal vi besøke parken Planten und Blomen og få med oss det fantastiske vannspillet. Det spilles musikk, samtidig som vannfontenene lyssettes – fantastisk stemningsfult og vakkert.

 

Dag 5: Hamburg - Kiel

Etter frokost setter vi kursen mot Kiel igjen. Denne gangen følger vi motorveien A7 rett til Kiel. Nede ved havnen finner vi igjen Color Line sin ferge som tar oss med hjem til moderlandet. Båtavgang kl 14.00. Felles middag om kvelden

 

Dag 6: Oslo - Hjemstedene

Vi seiler inn Oslofjorden og ankommer Oslo kl 10.00. Etter tollklarering tar vi plass i bussen og returnerer til våre hjemsteder..

AVREISEDATO 13.10.2021
VARIGHET 6 dager
PRIS Kr 10 900,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Hamburg og Bremen
Avreisedato 13.10.2021 Varighet 6 dager
Pris Kr 10 900,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 1 900,-
Singel lugar kr 1 200,-
Utvendig lugar kr 1 100,- pr lugar
Prisen inkluderer

Prisen inkluderer:

Båtreisen Oslo – Kiel i dobbel innv lugar t/r

2 netter på Dorint City Hotell Bremen

1 netter på Scandic Emporio Hotell i Hamburg

5 frokoster, 1 lunsj, 5 middager

Bysightseeing i Hamburg med lokal guide

Bysightseeing i Bremen med lokal guide

Båttur i Hamburg Havn

Entre til Miniatur Wonderland

Tyske veiavgifter

Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

Lignende turer fra Arne Johans
Hildesheim Hildesheim
AVREISEDATO 05.12.2021
VARIGHET6 dager
Julemarked i Rostock Julemarked i Rostock
AVREISEDATO 12.12.2021
VARIGHET5 dager
Juletur til Straand Hotell Juletur til Straand Hotell
AVREISEDATO 23.12.2021
VARIGHET5 Dager
Nyttårstur til Straand Hotell Nyttårstur til Straand Hotell
AVREISEDATO 29.12.2021
VARIGHET5 Dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: