Gardasjøen

Gardasjøen

Del turen med dine venner:
AVREISEDATO 22.09.2020
VARIGHET 11 dager
PRIS Kr 18 900,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ

Helt fra de gamle romernes tid reiste man til Gardasjøen for rekreasjon for kropp og sjel. Det klare smaragdgrønne vannet er i nord omkranset av høye fjell, mens det i sør flater ut mot Po sletta. I dette bølgende landskapet finnes en spennende flora med sypresser, palmer, olivenlunder og vinranker. Idylliske småbyer med sine piazzar hvor man kan slå seg ned og nyte den lokale Bardolinovinen eller kose seg med pizza, pasta eller en lokal fiskespesialitet. Og til dessert en deilig italiensk iskrem. Under oppholdet ved Garda blir det arrangert utflukter til Verona - Romeo og Julies arena. Bli med til Garda og nyt sommeren

Dag for dag

Dag 1: Til Oslo.

Etter påstigning fortsetter vi inn til Color Line sin terminal i Oslo. Her går vi ombord i Color Line sin flotte Kielferge som har avgang kl 14. Ombord får vi tid til å slappe av i hyggelige omgivelser før vi møtes til middag om kvelden.

 

Dag 2: Kiel  - Bamberg  630 km

Etter en god frokost legger vi til kai i Kiel. Vi passerer Hamburg, Hannover, Kassel og kommer til Bamberg sent på ettermiddagen. Over byen troner byens flotte katedral. Middag på hotellet

  

Dag  3: Bamberg – Peschiera del Garda.  680 km

Etter Würzburg er det ikke lenge før vi kommer inn i delstaten Bayern og forbi München. Vi krysser grensen til Østerrike og ferden går videre gjennom flott alpelandskap via Innsbruck og Brennerpasset til vårt Peschiera del Garda, denne lille byen som ligger i sydenden av innsjøen. Vi skal bo i 5 netter på Hotel Green Park Hotell.. . Hotellet har et fint uteområde med svømmebasseng. Det er cirka 600 meter å gå inn til sentrum av Peschiera del Garda. 

 

Dag 4 - 7 Opphold ved Gardasjøen.

Vi har frokost og middag på hotellet under oppholdet. Dagene kan du bruke til det du har mest lyst til. Vi anbefaler at du blir med på noen av utfluktene som blir arrangert. En dag skal vi til Verona, som tross mange stridigheter i årenes løp har greid og bevare sine mange kulturskatter. Her finner vi den gamle romerske arena. Byens midtpunkt Piazza Bra og selvsagt balkongen til Romeo og Juli. En dag kjører vi langs hele sjøen til Riva del Garda som ligger helt i Nord-enden. Her spiser vi lunsj får vi går om bord i båten som tar oss med ned til Malcesine hvor bussen henter oss. Ellers byr dagene ved Gardasjøen på vinsmaking, markeder og fred og fordragelighet - La dolce vita!

 

Dag 8: Garda – Nordlingen 520 km

Vårt opphold i Italia går mot slutten. Vi passerer nok en gang Brennepasset., og Innsbruck. Så kjører vi opp de bratte bakkene til Seefeld i Tyrol og gjør et stopp med klosterkirken i Ettal. Vi fortsetter nordover langs “den Romantiske vei” til Nördlingen. Byen har en nesten komplett bymur så det er bare et sted hvor vi kommer igjennom med bussen. Her skal vi bo NH Hotell Klostererle.

 

Dag 9: Nordlingen – Hamburg  670 km

Etter en god frokost er vi igjen på farten. Dagens mål er Tysklands nest største by Hamburg. Vi bor litt nord for byen i Bad Bramstedt.

 

Dag 10: Hamburg – Kiel  80 km

Siden vi kjørte langt i går sa her vi tid til en liten rundtur i Hamburg før vi setter kursen mot Kiel. Båtavgangen er kl 14. Ettermiddagen kan man hygge seg i skipets salonger, kanskje en tur i spa avdelingen før vi møtes til middag om kvelden.

 

Dag 11: Oslo - Hjemstedene

Under innseilingen til Oslo nyter vi en deilig frokost. Vel i  land tar vi nok engang plass i bussen og returnerer til Sande og vestfoldbyene

AVREISEDATO 22.09.2020
VARIGHET 11 dager
PRIS Kr 18 900,-
Seter tilgjengelig MELD DEG PÅ
Destinasjon Gardasjøen
Avreisedato 22.09.2020 Varighet 11 dager
Pris Kr 18 900,- Påstigningstabell A (se tabell)
Tillegg: Singel rom kr 2 400,-
Singel lugar kr 1 200,-
Utvendig lugar kr 1 000,- pr lugar
Prisen inkluderer

· Båtreisen Oslo – Kiel t/r i 3* innvendig lugar

· 1 natt på Hotell i Bamberg

· 5 netter på Green Park Hotell i Peschiera del Garda

· 1 natt på NH Hotell i Nordlingen

· 1 natt på Tryp inn Hotell i Bad Bramstedt

· 10 frokoster, 2 lunsjer, 10 middager

· Utflukt til Verona med lokal guide

· Vinsmaking

   Båttur på Gardasjøen

· Reiseleder

· Bussreisen med Arne Johans Bussreiser

Lignende turer fra Arne Johans
Kroatia Kroatia
AVREISEDATO 03.10.2020
VARIGHET13 dager
Haugesund og Bergen Haugesund og Bergen
AVREISEDATO 04.10.2020
VARIGHET6 dager
Oktoberfest på Oset Hotell Oktoberfest på Oset Hotell
AVREISEDATO 16.10.2020
VARIGHET3 dager
Berlin Berlin
AVREISEDATO 21.10.2020
VARIGHET7 dager
test
Ring meg på 911 50 099 Eller send e-post til arjo-fo@online.no
Arne Johans Bussreiser
Jernbanegata 12,
3070 Sande
Telefon: 911 50 099
E-post: arjo-fo@online.no
Følg oss på facebook
Del siden med dine venner: